Artikeln innehåller reklamlänkar

Sebastian Larssons läkarbesked efter insjuknandet i Robinson

Sebastian Larsson i Robinson 2019

Sebastian Larsson har ännu inte återhämtat sig helt efter sin medverkan i Robinson på TV4. Nu berättar han att han har fått medicinsk hjälp – och att prognosen ännu är oklar.

Flera deltagare i årets säsong av Robinson på TV4 har insjuknat under eller efter sin medverkan. Nicklas ”Nick” Söderblom, 51, fick sådana svåra hälsoproblem att han tvingades lämna ön direkt och både Klas Beyer, 30, och Sophie Hanson, 31, har svimmat under tävlingar.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

När Sebastian Larsson, 31, kom hem från inspelningarna drabbades han av magsmärtor.

– Jag låg på femton procent kroppsfett när jag kom till Robinson och inte så mycket fett att ta av. När vi inte levde på annat än kokosnötter så började magen att ta utav musklerna, så jag blev väldigt dålig där. Jag fick otroliga kramper i magen, kunde inte sova. Det tog väldigt lång tid innan vi fick i oss något annat. Jag var riktigt sliten, sa han till Hänt tidigare i veckan.

Det har gått flera månader sedan Sebastian Larsson kom hem till Sverige men trots detta känner han fortfarande sig inte helt hundra.

– Jag kan inte äta mjölkprodukter, jag har svårt med bröd. Det är ju för att vi inte åt något sådant på väldigt länge. Man förstörde bakteriefloran i magen. 

Sebastian Larsson om senaste läkarbesöket

Nu har Sebastian Larsson återigen uppsökt läkarvård för att få bukt med magproblemen. Nu verkar det som att han är på väg åt rätt håll.

”Har fått tabletter som hjälper till att få bakteriefloran rätt! Men har slutat äta både gluten och laktos så det blir bättre och bättre”, skriver Sebastian Larsson i ett meddelande till Hänt.

Läkarna vet ännu inte om Robinson-deltagaren någonsin kommer att bli helt återställd och ifall hans kropp kommer att kunna hantera gluten och laktos i framtiden.

”Men det är lugnt, det finns massa annat gott”, skriver Sebastian.

Men trots att han alltså kan ha fått obotliga problem med hälsan efter sin medverkan i programmet så har Sebastian Larsson tidigare i veckan berättat att han inte ångrar någonting.

– Även om jag är förstörd i kroppen så hade jag gjort det igen, säger han. 

FOTO: TV4 play

SENASTE NYTT!