LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Laila Bagges panik efter händelsen i hemmet: ”Attackerade”

07 sep, 2019 
Laila Bagge om händelsen
Laila Bagge låg och sov när hon plötsligt vaknade av ett skrik från pojkvännen Korosh Kananian. På sin blogg berättar radioprofilen om den skrämmande händelsen i hemmet.
Annons
Så delar Korosh Kananian och Laila Bagge på ekonomin ”Tjänar mer än mig”Brand logo
Så delar Korosh Kananian och Laila Bagge på ekonomin ”Tjänar mer än mig”

Tv- och radioprofilen Laila Bagge, 46, blev känd för svenska folket efter sin tid i Idol-juryn. 2015 valde hon att lämna TV4-programmet och satsar numera på jobbet som programledare på radiokanalen Rix Morronzoo.

I veckan avslöjade Laila Bagge att hon nu har ett nytt projekt på gång. Hon och pojkvännen Korosh Kananian, 28, som Laila har varit tillsammans med i fyra år, har skapat ett vegansk hud-och hårvårdsmärke.

– Det heter Kolai och jag gör det tillsammans med min man Korosh. Det är vår lilla bebis kan man säga, berättade Laila Bagge när Hänt träffade henne på en pressträff.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Laila och Korosh relation verkar flyta på bra, men i veckan var de med om en händelse som minst sagt orsakade trubbel i paradiset. I ett inlägg på sin blogg berättar Laila Bagge om den skrämmande incidenten.

Annons

”Mitt i natten vaknar jag av att Korosh skriker till och far upp ur sängen och börjar slå och veva med armarna. Jag undrar vad han håller på med och han säger då att han blivit stucken av en geting. Och säger att det är fler här. Jag tror såklart inte på honom, getingar ger sig ju inte bara på en sådär”, skriver Laila Bagge.

Laila Bagge tvingades ringa Anticimex

Laila Bagge tände lampan och insåg då att Korosh Kananian hade rätt – det var nämligen fullt med getingar i sovrummet.

”Uppstår ju då smått panik och vi ser att det är fullt med fler getingar även utanför fönstret/balkongdörren som stod öppen”, skriver Laila och fortsätter sedan:

”Snabbt dit och stänga och sedan stängda sovrummet och resten av den natten sov vi i vardagsrummet. Kändes nästan som att man var med i en skräckfilm då det säkert var 30 getingar i rummet. Blä!”

Dagen därpå ringde Laila Bagge Anticimex och strax därefter fick de hjälp med att ta bort getingboet.

”Nu är det inget bo kvar här längre och vi slipper oroa oss över att bli attackerade av getingar mitt i natten när vi ligger och sover”, skriver Laila.

FOTO: PALMQVIST MICKAN/Aftonbladet/TT, W. JÅMA NAINA HELEN/Aftonbladet/TT

Annons