Laila Bagges oro för Kit efter beslutet med Niclas Wahlgren

Laila Bagges oro för sonen Kit, 8 – efter familjebeslutet med Niclas: ”Inte redo”

Laila Bagge och Niclas Wahlgren beslutade sig för länge sedan för att leva ett varannan vecka-liv med sonen Kit Wahlgren.
Nu öppnar Laila upp om känslorna kring varför det känns extra tungt att lämna över sonen till ex-maken denna gång.

Det var under Let’s dance 2009 som de tävlande deltagarna Laila Bagge, 47, och Niclas Wahlgren, fann varandra. Kärleken sprudlade mellan dem och året därpå gifte de sig. Tillsammans fick de sonen Kit Wahlgren, 8, men år 2014 valde de tillslut att gå skilda vägar. Skilsmässan visade sig inte vara den lättaste utan Laila har tidigare öppnat upp om den tuffa tiden som väntade efter att äktenskapet tagit slut.

– Jag har haft några riktigt jobbiga perioder i mitt liv, men den ligger definitivt bland mina topp tre. En offentlig skilsmässa är en plåga, framför allt när man känner att man blir utmålad som den hemska, kalla och elaka personen i skvallerpressen och på sociala medier. Folk är väldigt snabba på att döma, trots att det alltid finns två sidor av myntet, där jag inte ville ge min version eftersom vi har barn tillsammans, sa Laila Bagge då till Aftonbladet Söndag.

Varannan vecka-livet med ex-maken

Det är nu sex år sedan ex-makarna bröt upp och idag lever de ett varannan vecka-liv med sonen Kit. Nyligen var det dags för överlämning till Niclas, vilket Laila denna gång tyckte kändes extra jobbigt.

”Sista dagen med min lilla älskling. Jag vet inte hur det är med dig som också lever varannanveckalivet, men för mig blir det extra jobbigt att lämna honom nu i dessa tider! Man vill ju helst vara nära varje dag”, skriver hon i ett blogginlägg.

Lailas önskan med sonen

Laila förklarar att hon vill få gosa med sin yngsta son som nu nått en ålder där han själv inte är lika intresserad av mammas närhet. Att Kit hunnit bli åtta år och så pass stor att han inte alltid vill gosa med sin mamma, är något som Laila inte känner sig redo för.

”Vill bara ha kvar honom just nu och gosa, kramas, mysa, pussa. Det hjälper ju inte heller att han är i en ålder nu för det ibland tas lite avstånd till sånt där. Helt naturligt, blir ju oftast så förr eller senare, men den här mamman är inte redo än. Så varje tillfälle som det bjuds in till mys och gos tar jag nu då man aldrig vet när och om det tar tvärstopp.”  

FOTO: Mickan Palmqvist/TT /Karin Törnblom/TT

Senaste nytt