LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagges oro för sina hundar: ”Kan dö”

20 sep, 2020 
Laila Bagge
Laila Bagges hundar valde att norpa åt sig kebab – vilket kunde slutat med döden.
Nu berättar hon om oron för sina husdjur efter att det oturliga inträffat.
”Kommer sent glömma detta”, skriver hon på sin blogg.
Annons
Allt om Laila BaggeBrand logo
Allt om Laila Bagge

Tv-profilen Laila Bagge, 47, och pojkvännen Korosh Kananian, 29, är båda två stora djurvänner. Laila hade sedan innan hunden Brorsan och för två år sedan valde paret att skaffa kompisen Ramos.

”Välkommen till familjen Ramos. I går åkte Korosh och hämtade vår nya familjemedlem mitt i all snökaos! Han åkte 11 och var hemma 21 så det tog sin lilla tid men det var det värt! Så nu har Brorsan fått en lillebror en Dansk-svensk gårdshund” skrev Laila Bagge på Instagram då.

Hon berättade även då för Hänt om valplyckan – som inte alltid var en dans på rosor. Lilla Ramos hade nämligen förstört allt han såg under några minuter som han var ensam hemma.

– Han blev lämnad i fem minuter när jag åkte till affären, då vill han straffa mig för att han fått vara ensam och bitit sönder skor, soffa, trappa, hörnet på en vägg och sladden till en lampett i sovrummet som sitter på väggen,  sa hon då och fortsatte:

Annons

– Han blir sån så fort han får vara ensam och då talar vi om att han blir lämnad i max 5-10 minuter plus att han har sällskap av vår andra hund Brorsan, säger hon.

Stora oron

”För som jag skrev igår var vi ju på djursjukhuset med båda hundarna efter att de smällt i sig kebabspett. Veterinären tog beslutet att inte ge Ramos kräkmedel då det inte var så farlig mängd för honom. Däremot så tål ju Brorsan ingenting och kan dö om han får i sig fel mat. Vi visste ju inte om han fått i sig och därför beslutade man att han skulle få kräkmedel”, skriver hon.

Men som tur var var det inte Brorsan, som är lite äldre, som råkat få i sig kebaben utan lite yngre Ramos. Men trots att Ramos kommer att klara sig har han mått rejält dåligt.

”Det visade sig att Ramos inte tålde kebabspettet så bra och började behöva gå på toaletten. Jag fick sedan vi kom hem från veterinären springa ut med honom en gång i halvtimmen hela natten.”

Laila har varit orolig för sin Ramos och har därmed knappt sovit. Hon skriver vidare:

”Såklart orkade jag inte gå till jobbet efter en sån natt. Herregud! Kommer sent glömma detta. Och allt för att denna vovve blev så sugen på kebabspett och hoppar upp på diskbänken själv och snor spettet.”

Foto: Tv3/Viafree

Annons