Idol 2023 marknadsföring banner

Laila Bagges nya ord om sonen Liam Pitts pappa Mason

06 jan, 2020 
Laila Bagge och sonen Liam Pitts
För 16 år sedan fick Laila Bagge sonen Liam ihop med Mason Pitts.
Nu avslöjar radioprofilen att ex-pojkvännen är på besök hos dem.
Annons
Så delar Korosh Kananian och Laila Bagge på ekonomin ”Tjänar mer än mig”
Så delar Korosh Kananian och Laila Bagge på ekonomin ”Tjänar mer än mig”

Det var fem år sedan tv- och radioprofilen Laila Bagge, 47, träffade kärleken i Korosh Kananian, 29. Paret verkar väldigt lyckliga ihop och Laila har vid flera tillfällen skrivit om sina känslor för pojkvännen.

”Du vände upp och ner på hela mitt liv och för första gången så förstod jag vad det innebar att älska och bli älskad villkorslöst”, skrev Laila i ett inlägg på Instagram i december.

Laila Bagge var tidigare gift med Niclas Wahlgren, 54, som hon har sonen Kit Wahlgren, 8, tillsammans med. I höstas berättade radioprofilen hur relationen med Niclas ser ut idag – fem år efter skilsmässan.

Liam Pitts relation med pappan Mason

Innan Laila gifte sig med Niclas Wahlgren hade hon en relation med amerikanen Mason Pitts, som är bosatt i North Carolina i USA. Mason och Lailas son, Liam Pitts, 16, reser till sin pappa minst en gång om året, vilket Laila Bagge avslöjade i ett avsnitt av realityserien Lailaland.

Annons

Mason Pitts berättade då att mötet på flygplatsen alltid är en väldigt känslosam stund för honom.

– Det är blandade känslor, mest positiva och lyckliga för jag kan knappt vänta på att få träffa honom, men det finns alltid lite sorg där också med tanke på avståndet. Det är tufft, men sen har vi all den här tiden så det blir fint, sa Mason i programmet.

Mason Pitts på besök hos Laila Bagge

Laila Bagge pratar sällan om sin relation med Mason. Men i ett nytt inlägg på sin blogg avslöjar hon att ex-pojkvännen är på besök hos dem.

”Just nu har vi besök från USA. Det är Liams pappa Mason som är här tillsammans med sin bror och hans fru och deras två barn, Liams kusiner”, skriver Laila.

Eftersom kusinerna är i Liam Pitts ålder är det väldigt kul för honom att ha dem på besök.

”Han brukar bo hos dem när han är i USA på somrarna och de har alltid väldigt kul ihop”, skriver Laila Bagge.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, Naina Helén Jåma / TT

Annons