Laila Bagges nya glädjebesked med pojkvännen Korosh

Laila Bagge med sambon Korosh Kananian

Förra året blev Laila Bagge och Korosh Kananian kollegor när de valde att starta ett gemensamt skönhetsmärke.
Nu kommer radioprofilen med ett nytt glädjebesked tillsammans med pojkvännen.
– Vi är så glada, skriver hon.
Så delar Korosh Kananian och Laila Bagge på ekonomin ”Tjänar mer än mig”
Slå på ljud

För fem år sedan träffade tv- och radioprofilen Laila Bagge, 47, kärleken i Korosh Kananian, 29. Sedan dess har paret varit oskiljaktiga och Laila har vid flera tillfällen berättat om sina starka känslor för pojkvännen. Hon har dock varit tydlig med att de troligtvis aldrig kommer att bli äkta makar.

– Man ska aldrig säga aldrig, men vi kommer aldrig gifta oss i kyrkan med präst och grejer. I så fall kanske man har en tillställning med vänner och så säger man att ”nu gifter vi oss”, sa Laila Bagge i Rix Morronzoo i januari.

Laila och Korosh har dock tagit ett annat stort steg i sin relation – de blev nämligen kollegor för ett par månader sedan när de bestämde sig för att lansera skönhetsmärket Kolai, vilket är en sammanslagning av de första bokstäverna i de bådas förnamn.

Laila Bagges projekt med pojkvännen

När Hänt träffade Laila Bagge under pressträffen för det nya skönhetsmärket berättade hon om glädjen över att äntligen sjösätta projektet.

– Vi har hållit på det här nu ganska länge och det blir som en liten bebis som man har arbetat fram under en lång period som man vill presentera. Och äntligen har vi gjort det, sa hon då.

Att jobba tillsammans verkar inte ha varit något problem för paret.

– Vi har en ganska stor respekt för varandra, så vi håller privat privat och när vi jobbar så jobbar vi, sa Laila Bagge till Hänt vid tillfället.

Glädjebeskedet med Korosh Kananian

I ett nytt inlägg på sin blogg avslöjar Laila att hon och Korosh har nått stora framgångar med Kolai.

”En annan sak som verkligen booztat upp energin och något jag och Korosh ska fira i helgen är att Kolai går som tåget. Vi är så glada för all positiv respons och hur bra våra produkter säljer”, skriver hon.

Det verkar som att paret kommer att fortsätta jobba med skönhetsmärket och i inlägget hintar Laila om att vi kanske kommer att få se fler produkter från dem.

”Och vet ni vad, snart har vi en ny härlig överraskning som vi kan avslöja. Det får ni absolut inte missa”, avslutar Laila Bagge.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Olle Sporrong/EXP/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN