Laila Bagges kritik mot Molly Sandéns beteende

Laila Bagge Molly Sandén

Laila Bagge kritiserar Molly Sandéns krav och beteende efter att artisten gästade programmet Rix Morronzoo. Framför allt om frågorna som stoppades i direktsändning: ”Det blir svårt för oss att göra vårat jobb, jag vet inte vad jag ska fråga”.
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägar
Slå på ljud

Molly Sandén, 26, och Danny Saucedo, 33, meddelade i början av mars att de gått skilda vägar. Det var Molly som avslöjade det hela i en intervju med Mix Megapol då hon fick den raka frågan om hon och Danny gjort slut.

– Eh… Jag festar ensam just nu… Så att säga, sa Molly Sandén och fortsatte:

– Ja det kanske är lite deppigt men det är också något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor.

Molly Sandén berättade i samma veva att hon nu släpper det nya albumet Det bästa kanske inte har hänt än, som enligt henne ska vara inspirerat av vad hon gått igenom med Danny.

– Hon får räkna med att det kommer frågor om denna separation efter att hon gjort en hel skiva om den. Annars skulle hon aldrig ha gjort den, säger Roger Nordin.

Laila Bagge om frågorna som stoppades

Nyligen gästade Molly Sandén programmet Rix Morronzoo, men kravet före intervjun ska ha varit att programledarna inte fick fråga något om Danny Saucedo.

– Det blir svårt för oss att göra vårat jobb, jag vet inte vad jag ska fråga. Vill hon inte prata om sitt liv så visst, fine, men hur ska vi då prata om hennes musik som handlar om separationen och livet med Danny. Då går det ju inte att fråga henne om skivan och musiken heller, säger Laila Bagge i podden.

Ola Lustig tar kritiken ännu längre mot Mollys beteende.

– Molly Sandén, snacka om att skjuta sig själv i foten. Du kan inte göra en skiva om en separation från en svensk känd person och sen gnälla att du får mycket frågor, det är helt orimligt, säger han.

Molly Sandén om uppbrottet

Molly Sandén har flera gånger talat öppet om sin motvilja att prata om uppbrottet.

– Det är väl såklart oundvikligt att jag skrivit om det jag gått igenom och det som tagit mest av min tankekraft. Men det är ändå väldigt mycket fokus på mig. För mig handlar det inte om honom eller henne. Det handlar om min resa och min upplevelse, har hon sagt i en intervju med Elle.

Artisten motiverar sitt beslut med att det måste finnas fler saker som är intressanta att prata om.

– Även om jag sjunger om privata saker är jag en fullständig människa i mig själv och vill kunna stå för mig själv utan att det mest intressanta med mig är att jag haft ett förhållande med en person som också råkar vara känd.

FOTO: Erik Simander/TT, Mickan Palmqvist/Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN