Laila Bagges krav på sonen Liam Pitts efter missen

Laila Bagge och Liam Pitts

I veckans avsnitt av Lailaland nås Laila Bagge av en nyhet som gör henne ursinnig.
Sonen Liam Pitts får därför en rejäl utskällning av sin mamma.
– Jag har tillräckligt med mitt jobb, säger hon.

I realityserien Lailaland får Viafree-tittarna en inblick i Laila Bagges, 47, liv tillsammans med sambon Korosh Kananian, 29, samt sönerna Liam Pitts, 16, och Kit Wahlgren, 8, som hon har sedan tidigare relationer.

Liam har sedan ett par år tillbaka varit en aktiv MMA-fighter. Hans val av hobby är något Laila har oroat sig över men det råder ingen tvekan om att hon också är väldigt stolt över sin son.

”Det som många inte ser är den tuffa träningen som ligger bakom. Att han tränar på morgonen innan skolan och sedan på kvällen igen”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg nyligen.

Laila Bagges krav efter Liams miss

Laila Bagge och sonen har en väldigt nära relation och de är ofta väldigt ärliga med varandra – något som ibland leder till bråk i familjen. I det senaste avsnittet av Lailaland får tittarna se Laila bli väldigt chockad över ett meddelande hon får på mobilen.

– Vad är det här, säger Laila Bagge innan hon rusar mot Liam Pitts rum och ropar på honom.

Meddelandet visar sig vara från Liams skola och informationen hon har nåtts av gör Laila väldigt upprörd.

– Du har fått ogiltig frånvaro i skolan. Jag har tillräckligt med mitt jobb, tillräckligt med Kits skola med hemundervisning som vi alla hjälps åt med Korosh och jag. Så kan du bara ta hand om din skola, snälla?

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Liam Pitts irritation efter Lailas ord

Mammans skarpa tillsägelse får Liam att haja till och han svarar att han har läget under kontroll.

– Jag gör det. Jag har gjort det hela tiden, säger han till Laila.

Det är tydligt att Laila har många bollar i luften just nu och det är väldigt stressad radioprofil som syns i avsnittet.

– Hysteriskt att sitta i karantän och både sända radio, jag filmar för Lailaland själv.., säger hon och skrattar till.

Familjen hann göra en sista resa utomlands innan coronapandemin blev ett faktum. Efter semestern har de bara umgåtts med varandra, vilket är något Liam inte är så nöjd med.

– Jag var med mamma och Korosh i mer än tio dagar och vi hängde hela tiden. Sen nu när vi kommit hem är jag bara med dem. Det är lite jobbigt, säger Liam Pitts.

FOTO: Viafree