TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Laila Bagges insikt om relationen med Korosh efter gravidkampen

04 dec, 2018 
Laila Bagges insikt i relationen med Korosh Kananian efter gravidkampen
Laila Bagge och Korosh Kananian har försökt få barn i månader och Laila har varit orolig över att bli lämnad om hon inte lyckas bli gravid. men nu har hon kommit till en annan insikt.
Annons

Tv-profilen Laila Bagge, 45, och hennes kärlek Korosh Kananian, 28, har varit både öppna och ärliga med att de vill ha ett gemensamt barn ihop, men vägen till att bli gravid är för Laila inte självklar. För några månader sedan fick hon beskedet om att hon endast har 2,5 procent chans att bli gravid. För att öka chanserna har hon tagit hormonsprutor – något hon visat och pratat om i nya säsongen av egna tv-serien Lailaland som visas på TV3, Viaplay och Viafree.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I Lailaland har Laila Bagge också varit öppen med den rädsla hon känner inför att bli lämnad av Korosh om de inte kan få ett barn ihop. I ett tidigare avsnitt förklarade hon situationen som pest eller kolera – att gå igenom småbarnslivet är inte heller en dans på rosor.

– Man sover dåligt och småbarnslivet tar kål på kärleken, som det nästan gör under det första året. Det handlar bara om att man ska hålla ut, och respektera varandra. Eller så brottas jag med tanken att förlora Korosh för att jag inte får barn. Så att ja, det är pest eller kolera, men någonstans vågar jag ändå tro att efter fyra år är vår kärlek så stark att vi kommer klara ett barn, säger Laila Bagge i Lailaland.

Annons

Laila Bagges nya insikt om kärleksrelationen

Men i dagens avsnitt lämnar Laila glädjande ord inför tv-tittarna. Hon har kommit till insikt med att Korosh och hennes kärlek inte kommer att ta slut om hon inte lyckas bli gravid.

– Jag har nog kommit så pass långt i mina tankar att jag känner att den här rädslan jag hade innan att Korosh skulle lämna mig om inte vi kunde få ett biologiskt barn tillsammans, den rädslan har nog gått över någonstans, säger Laila Bagge och fortsätter:

– Jag är mer trygg i mig själv och litar på att var kärlek är större än så.

I samma veva öppnar hon upp för andra lösningar om en graviditet för henne skulle utebli.

– Och skulle det vara så att han verkligen vill ha ett barn så får vi lösa det, även om inte det är vårt biologiska barn, utan hans biologiska barn. Men det blir ju fortfarande jag som är mamma.

FOTO: TV3, Viafree

Annons