Laila Bagges glädje efter vändningen – orden om familjelyckan

Laila Bagge och Korosh Kananian

Laila Bagge lever ihop med kärleken Korosh Kananian och barnen Liam och Kit, men trots att de bor under samma tak är det inte alltid lätt att få tid ihop med varandra.
Nu berättar Laila om vändningen – och den stora lyckan.

Laila Bagge har levt många år i rampljuset, och när hon steg in som en av jurymedlemmarna i TV4:s Idol 2008 blev hon Laila med svenska folket. Med henne i juryn satt bland annat ex-maken Anders Bagge, och tittarna kunde då se att exen hade en god relation till varandra, trots en skilsmässa i bagaget.

När Hänt pratade med Laila Bagge i maj tidigare i år berättade hon om deras relation idag.

– Vi är vänner. Det är klart att han är saknad. Det är han ju, förklarade Laila men påpekade även:

– Men telefonen finns och dörren är öppen!

Laila Bagges liv med barnen

Idag lever Laila Bagge ihop med sambon Korosh Kananian, och även de jobbar ihop. Förra året lanserade de egna skönhetsmärket Kolai, som fått en otrolig respons av folket.

Vi har också kunnat följa familjen i Lailas egna realityserie Lailaland på Viafree, som under våren var inne på sin fjärde säsong. Och om det blir ännu fler säsonger av programmet återstår att se.

Förutom Laila och Korosh bor även Lailas söner Liam och Kit hemma i villan på Lidingö. Men trots att familjen bor tillsammans är det inte helt lätt att få ihop en kväll med hela skaran samlad. Laila delar på vårdnaden av Kit, tillsammans med ex-maken Niclas Wahlgren, och Liam har helt enkelt mycket annat för sig istället för att äta middag ihop med familjen.

Laila Bagge om lyckan med familjen

Men till Laila Bagges stora glädje lyckades hon i helgen samla hela skaran! Hon, Liam, Kit och Korosh åt middag på restaurang, något som Laila nu berättar i ett inlägg på sin blogg, och det framgår tydligt att hon uppskattade kvällen.

Hur svårt ska det vara att få ihop till en familjemiddag där alla fyra är med. Nästan omöjligt har det blivit sista tiden då alla har sina saker man vill göra. Men igår sa jag till alla att hålla sig hemma. Obligatorisk närvaro. Och så bokade vi middag ute på restaurang. Helt fantastisk, alla fyra ute på samma gång”, skriver Laila i inlägget och fortsätter:

Alla tyckte maten var fantastisk och det var så härligt att få sitta med Korosh och mina två söner. Alla samlade.

Ja, nog var det inte bara Laila som uppskattade kvällen!

FOTO: TT