Laila Bagges besked om Korosh Kananians hälsa

För ett tag sedan tog Laila Bagge med sig sonen och flyttade in på hotell.
Anledningen var att pojkvännen Korosh Kananian hade insjuknat i corona.
Nu berättar hon hur allt har gått sedan dess.

I början av året var Laila Bagge, 47,  på semester i Dubai med sin familj. När de sedan kom hem från semestern hade coronapandemin precis dragit igång i Sverige, och hon var därför tvungen att sitta i karantän. Men det blev inte sista gången Laila var tvungen att stänga sig ute från allmänheten. Efter att hennes stora kärlek och sambo Korosh Kananian, 29, testades positivt för corona tog hon nämligen sitt pick och pack och flyttade in på hotell. Nu ger hon en uppdatering på pojkvännens hälsotillstånd efter följarnas stora undran.

Sjukdomstiden

Det var i början av augusti som Koroshbörjade märka av några misstänksamma symptom. Symtomen, som var förkylning och trötthet, skulle sedan visa sig vara corona, och så fort det blev bekräftat började Laila packa sina väskor. Med tanke på att hennes tidigare kollega och vän Adam Alsing gick bort i sviterna av corona tidigare i år tog hon väldigt allvarligt på situationen, och redan innan Korosh hade fått svar på coronatestet sov de i olika rum.

– Jag har inga symtom. Men eftersom jag känner folk som har haft det och med tanke på Adam som jag kände så tar man det på allvar. Så när Korosh först blev lite snuvig så bestämde vi oss för att sova på olika våningsplan, berättar hon för Aftonbladet. 

Och även på hotellet var hon försiktig. Hon och sonen Liam ska tydligen ha bott i olika hotellrum för att minimera smittorisken även mellan dem, och trots att ingen av de hade några symptom gjorde de också ett test för att vara på säkra sidan.

– Det är en försiktighetsåtgärd. Och i och med att jag jobbar där jag jobbar så vill man inte slå ut hela radion, sa hon då om beslutet att testa sig.

Nya beskedet om pojkvännen

Men nu verkar vindarna äntligen vända för paret, och Laila som har sänt radio från hotellrummet under den svåra tiden kunde under morgonen äntligen meddela att hon är tillbaka i studion igen. Under en bild på när hon gör ett stort glädjehopp skriver hon:

“Då var man tillbaka på jobbet. Frisk och coronafri!”

Och av kommentarsfältet att döma verkar inte Laila vara den enda som är glad över att hon är tillbaka.

“Åh så glad jag blir så skönt att du är tillbaka!”, skriver en följare om beskedet.

Men en hel del undrar också hur hennes kärlek mår.

“Härligt! Men hur mår din andra hälft?”, skriver en följare.

Och där kommer Laila med positiva besked:

“Bra! Frisk och symptomfri.” 

FOTO: TT