Idol 2023 marknadsföring banner

Laila Bagge berättar allt om sonen Liams pappa Mason Pitts

20 nov, 2018 
https://image.hant.se/byline-malin-ljung-115x150.jpg.jpg?imageId=4950803&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Malin Ljung
Laila Bagge och Liam Pitts pappa Mason Pitts
Nu bryter Laila Bagge tystnaden om sonen Liam Pitts pappa; Mason Pitts. De två träffades i Houston, och bara tre månader senare var hon gravid. Men det fanns en liten hake: "Då ska jag tillägga att jag fortfarande var gift med Anders", säger hon i Lailaland.
Annons

Laila Bagge, 45, och sonen Liam Pitts, 15, gör just nu succé i den andra säsongen av sin realityserie på TV3; Lailaland. Tillsammans med Lailas sambo Korosh Kananian, 28, är de huvudpersoner i serien och familjens vardagliga bestyr dokumenteras noga av kamerorna.

Laila Bagge har många år varit en folkkär tv-profil, men det finns en epok i hennes liv som hon har varit relativt tyst om. Och det är relationen med äldsta sonen Liams pappa, Mason Pitts. Men nu kommer TV3:s tittare få en inblick i hur Liam har det när han är med sin pappa då även han kommer att figurera i säsong 2 av Lailaland.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Mason Pitts är amerikan och bor nu för tiden i North Carolina i USA, medan Liam bor med mamma Laila Bagge i Sverige. Minst en gång om året reser Liam Pitts till sin pappa för att bo med honom.

– Första gången på flygplatserna efter ett helt år blir han alltid lite så här tyst och blyg, jag vet inte vad det är, säger Liam i nya avsnittet av Lailaland.

Annons

Mason Pitts har dock en förklaring till sin plötsliga tystnad när han väl träffar sin son.

– Alltså mötena på flygplatsen, det är alltid känslosamt. Det har gått så lång tid som passerat så det ät tufft att försöka att inte gråta, säger Mason Pitts och fortsätter:

– Det är blandade känslor, mest positiva och lyckliga för jag kan knappt vänta på att få träffa honom, men det finns alltid lite sorg där också med tanke på avståndet. Det är tufft, men sen har vi all den här tiden så det blir fint.

Laila Bagge och Mason Pitts förhållande

Mason Pitts är i grund och botten musiker, och det var under en turné i Houston som Laila Bagge träffade honom för första gången. De två sprang på varandra i hotellkorridoren, och det var starten på deras relation. Bara några veckor senare upptäckte Laila Bagge att hon var gravid.

– Jag trodde faktiskt inte att jag kunde bli gravid vid det tillfället, tre månader in i vårt förhållande så blev jag gravid och jag visste inte ens om vi var ihop ordentligt. Och då ska jag tillägga att jag fortfarande var gift med Anders (Bagge, reds. anm), skrattar Laila Bagge och fortsätter förklara:

Annons

– Fast vi hade ju gått ifrån varandra så det var ju egentligen bara på pappret, för det tog sex månader innan skilsmässan gick igenom, så vi hade både gett varandra tillåtelse att dejta andra.

Laila Bagge och Anders Bagge gifte sig 1994, men gick skilda vägar 2001.

Liam: Det arbetar pappa med

Trots att Liam Pitts inte träffar sin pappa Mason alltför ofta så har han väldigt fina ord att säga om honom.

– Min pappa är lite så här, “mysterisk” kan man säga. Han är väldigt omtänksam och väldigt snäll, och han vill gärna veta vad jag gör hela tiden, han vill alltid veta vad som händer i mitt liv. Men jag vet inte, han frågar så mycket om mitt liv hela tiden så jag glömmer att fråga om hans liv. Han är lite privat, han pratar inte så mycket om vad han gör och vad han är, säger Liam Pitts.

Han har dock inte superkoll på vad hans pappa arbetar med. Mason Pitts är i grund och botten musiker, men Liam väljer att kalla sin pappa för mångsysslare. I serien räknar han upp olika arbeten hans pappa har haft; bland annat bartender, skapare av reklamfilmsmusik, och festfixare.

Annons

– Jag vet verkligen inte, han berättar inte saker om jag inte frågar honom.

Lailaland visas i TV3 klockan 21.00 på tisdagar, och alla avsnitt kan ses i Viafree och Viaplay.

FOTO: TV3

Annons