Laila Bagges avslöjande om krisen med Niclas Wahlgren

Laila Bagge

Det var sex år sedan Laila Bagge och Niclas Wahlgren gick skilda vägar.
Nu väljer Laila att öppna upp kring känslorna om uppbrottet.
– Det klart att allt det där gjorde ont, jädrigt ont.

Niclas Wahlgren, 54, och Laila Bagge, 47, fann varandra då de båda var tävlande i TV4:s succéprogram Let’s Dance. 2010 gifte de sig och har tillsammans sonen Kit, 8. Men kärleken tog slut och 2014 gick paret skilda vägar.

Efter uppbrottet öppnade Niclas snart upp sig om sina känslor för Laila och berättade att hon gått vidare då hon hade träffat sin nuvarande pojkvän Korosh Kananian.

– Jag älskar henne mest av allt i hela världen, jag kan inte tänka mig att leva utan henne. Jag ville kämpa in i kaklet. Men jag vet att hon har gått vidare och att det är spiken i kistan, sa Niclas Wahlgren då i Aftonbladets podcast Afrus.

Förhållandet till Niclas Wahlgren

Men medan Niclas Wahlgren under perioden var väldigt öppen med sina tanka och känslor, lade Laila locket på. Det är inte förrän nyligen som tv-profilen har börjat öppna upp sig om sina känslor för separationen. Tidigare i år berättade hon för tidningen Tara om att hon tog väldigt hårt på uppbrottet – och alla skriverier omkring det.

– Det klart att allt det där gjorde ont, jädrigt ont. Näst efter min mammas död var det nog den jobbigaste perioden i mitt liv.

Nu berättar hon för Expressen att hon kände sig svartmålad av media.

– Även om det är en lycklig skilsmässa, framför allt när vi gjorde det offentligt var det fruktansvärt jobbigt, för alla har en åsikt om vad som är rätt och vad som är fel. Det bildas förutfattade meningar. Det var otroligt mycket skriverier båda i sociala medier och i skvallerpress. Jag kände mig väldigt uthängd och uppmålad som en hemsk människa, säger hon till tidningen.

Kärleken till Korosh

Vidare berättar Laila om kärleken till pojkvännen Korosh och en trygghet han kunnat ge henne.

– Jag tror så här, att Korosh han ser mig, och jag behöver inte säga till honom vad jag känner, för han läser mig som en bok. Han finns där innan jag ens hinner be honom om att finnas där, säger hon till Expressen.