Laila Bagges ärliga ord om sonen Kit – efter förändringen

Laila Bagges ord om sonen Kit

För åtta år sedan föddes Laila Bagge och Niclas Wahlgrens son Kit.
Nu talar Laila ut om den fina relationen hon har med sonen.
”Det bästa som finns i mitt liv”, skriver hon i ett känslosamt blogginlägg.

Tv-profilen och radioprataren Laila Bagge, 46, har många järn i elden. Till vardags hörs hon om morgnarna i radioprogrammet Rix Morronzoo, som hon leder ihop med parhästen Roger Nordin, 42, sen 2015. De senaste åren har Laila dessutom visat upp sin vardag i den egna realityserien Lailaland på TV3.

I serien ses Laila, pojkvännen Korosh Kananian, 29, och sonen Liam Pitts, 16, som Laila har från ett tidigare förhållande. Någon som däremot knappt skymtas i Lailaland är Lailas yngsta son Kit Wahlgren, 8, som hon har tillsammans med ex-maken Niclas Wahlgren, 54.

För Hänt har Laila tidigare berättat om beslutet att inte visa upp sonen Kit i tv.

– Han är med i några sekunder hit och dit. Men det är också ett aktivt val för jag tycker att han är för ung än så länge, sa Laila till Hänt.

Fina orden om relationen med sonen

På Laila Bagges sociala medier och blogg syns sonen Kit desto mer. I dagarna fyllde han åtta år och Laila passade då på hylla sonen i ett blogginlägg med titeln ”Världens bästa Kit!”.

”För exakt åtta år sedan så satte värkarna igång på kvällen. Syrran fick kasta sig in i bilen och åka hem till oss för att passa Liam. Vi åkte i ilfart till sjukhuset och 30 min efter att vi kom fram kom vår älskade Kit. Trodde att jag ett tag där skulle föda i bilen. Men allt gick bra och kommer definitivt inte glömma den kvällen”, skriver Laila Bagge i det känslosamma inlägget.

Hon fortsätter att förklara för sonen hur mycket hon älskar honom och hur fin personlighet hon tycker att han har.

”Alltid full av överraskningar och med en stark integritet. Som charmat oss alla sedan dagen du föddes”.

Laila skriver även hur vackert hon tycker att det är att se den starka och ömsesidiga kärleken mellan Kit och storebror Liam.

I slutet av inlägget avslöjar Laila Bagge dessutom en detalj i relationen mellan henne och yngsta sonen.

”Vi brukar tävla om att säga till varandra vem som älskar den andra mest. Det är vår lilla ”grej”, skriver Laila Bagge och tillägger:

”Det bästa som finns i mitt liv är att jag får vara just din mamma. Grattis igen på födelsedagen min älskade Kit!”.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Senaste nytt