LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagges 12-åriga son Liam blir TV-stjärna

17 okt, 2016 
AvLotta Gray
Laila Bagges son Liam ska fronta varumärket Felix nya kampanj för hållbarhet.
Annons

Äpplet faller inte långt från päronträdet, eller ska vi säga kameran. Nu har TV-personligheten och entreprenören Laila Bagges, 43, son Liam Pitt, 12, frontat varumärket Felix nya kampanj för hållbarhet. Företaget vill uppmana konsumenterna att återanvända förbrukade ketchupflaskor och i filmen ses både Liam och mamma Laila springandes i stora bumperballs där de utmanar varandra.

– Som ett av Sveriges största livsmedelsföretag har vi stort ansvar för miljön, Nu ska vi öka hållbarheten genom att återanvända förpackningarna, säger marknadschef Thomas Sjöberg till Dagens Media.

Med mamma på Gröna Lunds invigning 2015
Med mamma på Gröna Lunds invigning 2015

Liam är en Youtoube-stjärna på uppgång och har sin egen kanal med 137 425 000 prenumeranter och är känd för att göra roliga pranks, framför allt på sin kända mamma.

Vi förmodar att talangen är ärvd och att hans sinne för humor nu även har landat honom hans första offentliga jobb i rutan.

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons