LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagge ryter ifrån efter kollegans kärleksavslöjande

02 okt, 2018 
Lina Arvidsson
laila bagge roger nordin singel
Roger Nordin, programledare för Rix Morronzoo, berättade i gårdagens sändning att han blivit singel. Nu träder Laila Bagge fram till sin kollegas försvar när han blir ifrågasatt på Instagram.
Annons

Under gårdagen avslöjade radioprofilen Roger Nordin, 41, i direktsändning att han är nybliven singel. Roger förlovade sig i april förra året med dåvarande pojkvännen Jonas Elgh.

Men i Rix MorronZoos programpunkt ”Måndagsbikten” berättade Roger Nordin att förlovningen är bruten och att förhållandet tagit slut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det verkar som det här att få en relation att hålla längre än fem år är inte min grej, sa Roger Nordin och fortsatte:

– Det blev inte så. Ibland upptäcker man att man är på olika platser i livet. Då är det så. Det har varit en väldigt jobbig månad.

På Rix MorronZoos Instagram finns också en bild på honom ihop med programledarkollegan Laila Bagge och Lotta Möller, programmets nyhetsredaktör. Laila Bagge håller om de två andra.

Annons

Laila tröstar våra nyblivna singlar Roger och Lotta. Skriv något snällt till dom du också. /Basse, producent”, lyder texten till bilden.

Många följare har lämnat uppmuntrande kommentarer, men det är inte alla som vill vara stöttande.

Känns lite fake somliga gör allt för o få lyssnare men de är media i ett nötskal tyvärr“, skriver en lyssnare.

Kommentaren får Laila Bagge att se rött. Hon stiger genast fram till sin kollegas försvar och skriver ett svar direkt i kommentarsfältet.

Helt otroligt, blir riktigt förbannad när jag läser detta!! Vårat jobb går ut på att dels vara personliga och dela med oss av våra liv, ingen av oss skulle ljuga om en sådan allvarlig sak, och jag tycker att man kanske borde visa lite medmänsklighet när någon delar med sig av en sådan sak som är otroligt jobbig att gå igenom, och dessutom behöva göra det offentligt. Så tänkt till innan du skriver något så dumt!” skriver Laila Bagge.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: Instagram, IBL

Annons