Laila Bagge i konflikt med Mason Pitts – efter beslutet om Liam

Laila Bagge och Mason Pitts

Laila Bagge och tidigare partnern Mason Pitts har sonen Liam tillsammans, men det betyder inte att de alltid är överens när det kommer till vad som är bäst för sonen.
Nu talar Laila ut om en konflikt ex-paret tidigare haft.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Laila Bagge och Korosh Kananians kärlekssaga
0:46

Efter reklamen: Laila Bagge och Korosh Kananians kärlekssaga

(0:46)

Slå på ljud

Tv- och radioprofilen Laila Bagge, 50, har länge befunnit sig i allmänhetens öga. Vi har bland mycket annat fått följa henne i svenska upplagan av Idol där hon suttit som jurymedlem. Nu mera är hon en av programledarna i radioprogrammet Rix morronzoo, tillsammans med Roger Nordin, 45.

Laila har ett barn och det är sonen Liam Pitts, 19, som hon har tillsammans med exet Mason Pitts. Mason är en amerikansk musiker och är bosatt i USA.

Svensk- amerikanske sonen Liam är aktiv på sin Youtube-kanal och har nyligen startat sin egna podcast Pittcast, samtidigt som han satsar helhjärtat på MMA-karriären. I senaste avsnittet av sin podcast gästade mamma Laila, då hon talade ut om en konflikt hon haft med Liams pappa.

Laila Bagges konflikt med exet Mason Pitts – om sonen Liam

Trots att Liam i dag har en karriären inom MMA sporten så har det inte alltid varit en självklarhet för hans föräldrar att det är just det han ska göra. Men Laila förklarar att hon ville låta sonen följa sin passion.

– Någonstans måste man också få gå sin egen väg, och där måste man också som förälder känna lite att jag måste släppa här, säger hon och fortsätter:

– För att jag kommer nog göra honom mer olycklig om jag säger ”nej du får inte”.

Men det var där konflikten uppstod mellan Laila och hennes expartner, eftersom Mason inte var lika öppen till att låta sonen köra MMA. Något som främst grundade sig i att det är en våldsam och potentiellt farlig sport.

Laila Bagges egna ord om oenigheten: ”Tyckte att jag var oansvarig”

I egna ord förklarar hon hur diskussionen med Mason gick, och hur han trodde att sporten skulle påverka Liam.

– Där rök ju din pappa och jag också ihop om det, för han tyckte att jag var oansvarig och tyckte att ”hur kan du supporta det här”, säger Laila och fortsätter:

– För att ”han kommer ju vara hjärndöd” och sitta och dregla på ett hem liksom.

FOTO: FOTO: Instagram // Karin Törnblom / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN