Laila Bagges hårda ord till Niclas Wahlgren under sonen Kits födsel

Laila Bagge och Niclas Wahlgren har sonen Kit tillsammans.
Vad många inte vet är att det blev rejält dramatiskt på sjukhuset när han skulle födas.
Nu berättar Laila hur det gick till!
Slå på ljud

Tv- och radioprofilen Laila Bagge, 48, har många bollar i luften. Samtidigt som hon driver fyra olika bolag jobbar hon också som programledare på radiostationen Rix FM varje vardagsmorgon.

Nu kan Lailas fans få en ännu djupare inblick i hennes liv, då hon är högaktuell som en av kvinnorna i Svenska powerkvinnor på TV3. I serien får tittarna följa fem starka kvinnor som lyckats bygga sina imperium och Laila är givetvis en av dem!

När Laila Bagge inte jobbar med diverse projekt umgås hon gärna med sina barn. Laila har sonen Liam tillsammans med exet Mason Pitts, och sonen Kit ihop med ex-maken Niclas Wahlgren, 56.

BRUTALT 25-åriga fotbollsstjärnan kämpar för sitt liv efter attacken

Så är Laila Bagges relation till Niclas Wahlgrens idag

Laila och Niclas gick skilda vägar år 2014 och sedan dess har Kit bott hos sina föräldrar varannan vecka. Detta är något som verkar funka bra, eftersom båda bor på Lidingö och vill samarbeta. Laila har tidigare berättat om sin relation till Niclas idag.

– Vi har en god relation för Kits skull och vi båda vill hans bästa och det känns väldigt bra, har Laila sagt till Expressen.

Idag är Laila tillsammans med Korosh Kananian, 30, och honom har fansen fått se mycket av i Lailas egna realityserie Lailaland. Paret har varit tillsammans i snart sju år och kärleken sprudlar än idag mellan dem.

Däremot har Laila varit öppen med att något giftermål mellan dem två inte är aktuellt. Istället har de ett eget litet påhitt, de har nämligen skaffat sig likadana armband där de lägger till en ny diamant-kula för varje år.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Laila Bagge om sonen Kits födsel

Innan Laila träffade Korosh var hon som sagt gift med Niclas och när sonen Kit skulle födas blev det riktigt dramatiskt på sjukhuset.

– De sa ju att andra barnet går alltid fortare. Men så fort trodde jag inte det skulle gå. Jag var hemma när jag fick första värken och från första värken så tar det exakt 45 minuter tills Kit är ute, säger Laila i Rix Morronzoo och fortsätter:

– Vi körde som galningar mot Danderyds sjukhus och samtidigt var vi ju tvungna att ringa ambulans för att jag sa det att jag kommer föda i bilen. Så de skickade ut en ambulans för att komma och möta, men vi hann precis in till BB och jag hinner få på mig den där rocken och sen var det bara "ut!".

Laila Bagge berättar också att hon i all hast sa något till Niclas Wahlgren som inte var speciellt snällt.

– När man får den här lustgasen och de säger "nu får du inte ha den här lustgasen mer, för barnet får inte tillräckligt med syre". Då försökte barnmorskan och Niclas ta den ifrån mig, och då drog jag tillbaka den och bad dem dra åt helvete och pekade finger åt dem!, säger Laila i radioprogrammet.

LÄS OCKSÅ: SANNINGEN Därför flyttade Elena Belle efter makens död

LÄS OCKSÅ: NEJ! Matilda ryter ifrån efter Idol-juryns ord om utseendet

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!