LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Laila Bagge om händelsen med Benjamin Ingrosso på turnén

09 sep, 2023 
Frida Eklöf
Benjamin Ingrosso, Laila Bagge
Både Laila Bagge och Benjamin Ingrosso har många strängar på sin lyra.
Nu berättar Laila om händelsen när hon såg Benjamin uppträda tidigare i somras.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Laila Bagges fräcka pik till pojkvännenBrand logo
Laila Bagges fräcka pik till pojkvännen

Radio- och tv-profilen Laila Bagge, 50, är ett välbekant ansikte och röst för det svenska folket.

Vi har bland annat fått följa henne som jurymedlem i Idol och numera är hon en av programledarna i radioprogrammet Rix MorronZoo, tillsammans med kollegan Roger Nordin, 46.

Laila Bagge om händelsen med Benjamin Ingrosso

Det har varit en händelserik sommar för Laila och gänget på Rix MorronZoo. De har nämligen varit ute på en landsomfattande sommarturné med deras alldeles egna RIX FM festival.

En annan som också är på en Sverigeturné är ingen mindre än Benjamin Ingrosso, 25, som uppträder runtom i landet med Allt det vackra-turnén.

Och när Laila och gänget på Rix MorronZoo besökte Malmö – korsades deras vägar.

”Det var ju stadsfest i Malmö och det hände massa fler saker på stan utöver RixFM festivalen. Även Benjamin uppträdde och jag blev så glad att jag hade möjlighet att gå och titta och lyssna på honom.”, skriver Laila på sin blogg.

Annons

Men det verkar inte som att det blev så mycket lyssnande för Lailas del. Hon berättar nämligen att det var en tjej bredvid henne som mest stod och skrek, vilket gjorde att hon inte hörde vad Benjamin sjöng.

Tyvärr blev det mest ”titta” för bredvid mig stod det en tjej som sjöng med (väldigt högt/typ skrek) i varenda låt och hela låten rakt igenom. Jag kunde knappt höra Benjamin alls, bara tjejens röst.”, skriver Laila.

Laila Bagge om relationen mellan sonen Liam och pojkvännen Korosh

Laila lever idag tillsammans med den 18 år yngre sambon Korosh Kananian, 32, sedan nio år tillbaka.

Laila har två barn från tidigare relationer. Den äldsta sonen Liam Pitts, 19, har hon tillsammans med pappan Mason Pitts som lever i USA. Men även sin yngre son Kit Wahlgren, 12, som hon har tillsammans med Niclas Wahlgren.

Annons

Laila och Korosh har inga gemensamma barn men sedan paret flyttat ihop har han agerat som en slags styvpappa åt Liam. Och de kommer minst sagt bra överens, något som glädjer Laila.

När Hänt träffade Laila på Camilla Läckbergs och Henrik Fexeus bokrelease berättade hon om lyckan över att pojkvännen och sonen har en så fin relation.

– Den är väldigt bra, de har ju bott ihop i nio år nu så att det är ju, vad ska man säga, en extra förälder, sa hon och fortsatte:

– Den ser fantastisk ut och jag är jätteglad att de har den relationen. Det känns väldigt bra i mammahjärtat.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Björn Lindahl/Aftonbladet

Annons