Laila Bagge om förbudet – efter Liam Pitts insjuknande

Laila Bagges ord efter sonen Liams insjuknande: ”Tycker så synd om honom”

Laila Bagges son, Liam Pitts, försökte med alla medel hålla sig frisk inför en viktig träningsvecka.
Nu berättar Laila att sonens metod inte fungerade.
"Så typiskt!" skriver Laila Bagge.

Laila Bagge, 46, syntes i våras i den tredje säsongen av familjens realityserie Lailaland på TV3. Där har tittarna fått följa Laila Bagges liv och vardag med äldsta sonen Liam Pitts, 16, och sambon Korosh Kananian, 29. De bor i en villa på Lindingö, där även Lailas yngsta son, Kit, 7, bor.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

Livet hos Laila Bagge är aldrig tråkigt. Senast i september berättade Laila Bagge på sin blogg att hunden Ramos förstört i deras hem så till den milda grad att de tvingas renovera hemma.

Visst har väl jag berättat om att vi har en riktig liten marodör här hemma till hund. En riktig huligan, lite som Taz den där tecknade figuren som fanns när jag växte upp. Den tazmanska djävulen”, skrev Laila Bagge då på bloggen.

Nu skriver hon att hon verkligen börjar tröttna på alla förkylningar och höstsjukdomar som härjar. Laila och flera andra i familjen har nämligen drabbats – inte bara av förkylning utan även halsfluss.

sin blogg berättar radioprofilen att sonen Liam till varje pris ville hålla sig frisk för att kunna träna inför en match.

“I slutet av förra veckan så fick han reda på att en kompis till hans kompis fått halsfluss. Och eftersom han håller på att träna stenhårt nu inför en match i november ville han INTE bli sjuk. Så han bokade sa till sina polare att han skulle hålla sig hemma och isolerad i helgen, allt för att undgå att bli smittad“, skriver Laila Bagge på bloggen.

Håller tummarna för Liam

Men trots försiktighetsåtgärderna blev Liam ändå sjuk – och han får heller inte träna.

Så nu har han konstaterad halsfluss och feber. Han har fått träningsförbud och får inte träna på över en vecka. Han klättrar just nu på väggarna, nästan bokstavligt talat“, skriver Laila Bagge och fortsätter:

Tycker så synd om honom. Så typiskt! Men han är en riktig fighter så vi håller tummarna att det kommer gå bra ändå. Nu är det fokus på att vila och snabbt bli bättre.”

Men en ljusning finns ändå i eländet – hunden Ramos får mysa med Liam hur mycket som helst.

En som inte är så ledsen att Liam är sjuk är Ramos i alla fall“, skriver Laila Bagge på bloggen.

FOTO: TT