TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Laila Bagge och pojkvännen Korosh lyxsemestrade i Thailand

30 dec, 2015 
AvAngelica Jaako Billenman
Laila Bagge och kärleken Korosh Kananian tillbringade en vecka på lyxresorten i Thailand. Prislappen? Minst 119 000 kronor!
Annons

I ett år har Laila Bagge, 43, och försäkringsrådgivaren Korosh Kananian, 25, varit ett par, men deras kärlek är en riktigt dyr historia! Under deras första julafton tillsammans fick Laila en rad påkostade presenter av sin unge pojkvän.

Jag vet inte om Korosh förstod att han inte behövde köpa allt på önskelistan utan det var mer menat som en lista där han kunde välja något“, skrev hon själv på sin blogg och listade allt som Korosh hade gett henne:

Ett par nya solglasögon som jag önskat mig, en Sodastreamer så att jag kan dricka bubbelvatten. Presentkort på Victoria’s Secret som jag också önskat mig nu när vi ska till USA, ett schackspel så jag kan slå honom än en gång, och ljuslyktor.”

Laila Bagge och Korosh Kananian Tony Irvings och Alexander Skiöldsparrs bröllop 2015-08-01 (c) Karin Törnblom / IBL Bildbyrå
Laila Bagge och Korosh Kananian har varit ett par sedan december 2014.

Men det är inte det enda som Korosh har spenderat! När paret nyligen var på semester på ön Koh Kood i Thailand överraskade han Laila en vecka innan hennes 43:e födelsedag med en romantisk middag i trädkronorna på lyxresorten Soneva Kiri där de bodde.

Annons

Det kändes som att man satt i ett fågelbo och åt middag, en väldigt häftig känsla måste jag säga“, skrev Laila om upplevelsen i den exklusiva trädrestaurangen och fortsatte:

När jag kom hem sedan till villan så möttes jag av champagne, en present och ett bubbelbad med blommor. Kunde inte ha önskat mig en bättre födelsedag än denna!

Boendet på Soneva Kiri är inte heller en billig historia. En bungalow kostar minst 17 000 kronor per natt, vilket gör att Lailas och Korosh veckolånga vistelse gick för runt 119 000 kronor totalt.

Vi får anta att det är Laila som stod för boendet eftersom en försäkringsrådgivare i Stockholm har en medellön på runt 37 000 kronor i månaden enligt Lönestatistik.se

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons