Laila Bagge och Korosh Kananian om dramatiken i hemmet

Laila Bagge och Korosh Kananian beslut – efter händelserna med familjemedlemmen

Frid och fröjd i hemmet är inte något som paret Laila Bagge och Korosh Kananian upplever just nu.
Laila berättar nu om problematiken.
”Vi har försökt med allt”, förklarar hon.

Laila Bagge, 46, och pojkvännen Korosh Kananian, 28, har varit ett par i fyra år. Följarna har fått en del glimtar från parets relation i Lailas egna realityserie Lailaland på Viafree och TV3, trots att Korosh till en början inte ville synas i programmet.

– Han vill ju inte det här men han har ändå accepterat det för han vet att han är tillsammans med en som är offentlig. Och jag ville väldigt gärna göra detta och han supportar mig i det, berättade Laila Bagge för Hänt inför premiären av Lailaland 2018.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

Nyligen gick paret ut med sitt nya projekt – de är numera inte bara ett kärlekspar utan även affärspartners. Tillsammans har de skapat ett veganskt hud-och hårvårdsmärke.

– Det heter Kolai och jag gör det tillsammans med min man Korosh. Det är vår lilla bebis kan man säga, berättade Laila Bagge för Hänt i början av september. Hon fortsatte:

– Det är kul att få göra den här resan med Korosh, det är vårt lilla kärleksprojekt kan man säga. Jag är så glad att han brinner för det lika mycket som jag gör. Sedan är det så kul att få bidra till miljötänket, att det är både återvunnen plast och veganskt.

Dramatiken i hemmet

Men bland glada projekt finns även tuffa projekt. I ett inlägg på bloggen berättar Laila Bagge om problematiken i hemmet.

Visst har väl jag berättat om att vi har en riktig liten marodör här hemma till hund. En riktig huligan, lite som Taz den där tecknade figuren som fanns när jag växte upp. Den tazmanska djävulen”, skriver Laila Bagge och fortsätter:

Han som förflyttade sig som en egen liten virvelvind och tog sönder saker och ting i sin väg. DET är ungefär vår lilla Ramos det”.

På grund av problematiken efter deras hund Ramos håller Korosh just nu på att renovera källartrappan hemma hos paret.

Så mycket han har förstört här hemma. Ramos alltså, inte min man. He he! Soffor, kuddar, skor, stolar ja till och med köksbordet och lite på väggen.

Däremot finns det ljus i tunneln vadd gäller parets husfrid.

Vi har försökt med allt och det har faktiskt blivit bättre. Dels för att han blir äldre och äldre men också för att vi promenerar och tränar honom”, förklarar Laila Bagge vidare i inlägget.

Innan hon riskerar att få ilskna kommentarer och uppmaningar från följare avslutar hon med att vara tydlig:

Och om det är någon som läser detta och tror att vi lämnar hundarna ensamma för lång tid så kan jag lugna dig. Så är det inte.

FOTO: TT