LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Laila Bagge och Korosh Kananian festliga planer – nu berättar hon

27 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Laila Bagge, Korosh Kananian
Laila Bagge och Korosh Kananian har varit ett par i snart nio år.
Nu berättar Laila om parets storslagna planer för framtiden.
– Vi har tänkt att fira..., säger Laila
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Laila Bagge om Tareq Taylor som artist: ”Jag hade ingen aning”Brand logo
Laila Bagge om Tareq Taylor som artist: ”Jag hade ingen aning”

Kärleken sprudlar mellan musikgeinet Laila Bagge, 50, och pojkvännen Korosh Kananian, 33, som nu går in i sitt nionde år som par. Idag bor paret i en villa ute på Lidingö tillsammans med Lailas söner Liam Pitts, och Kit Wahlgren, som hon har från tidigare relationer.

Laila Bagges födelsedagsfirande – firades i tre dagar

Laila fyllde precis 50 år och firade sin födelsedag med dunder och brak, vilket följarna fick se på hennes Instagram. När Hänt pratar med Laila strax efter födelsedagen berättar hon sina känslor om att fylla 50.

– Jo men det känns bra, jag har inte så mycket att säga om det, det är en siffra det med, jag är glad bara att man blir äldre så att man inte slutar bli äldre och dör. Jag välkomnar varje år! Så det känns bra, säger Laila.

Annons

Laila blev rejält firad när hon på hennes 50-års dag och firandet pågick i flera dagar, där hon blev överraskad av både familj, kollegor och vänner. I dagarna tre blev hon uppvaktad med både det ena och det andra.

– Först så blev jag firad på torsdagen när jag fyllde år, då var det att bli väckt med champagne och presenter och grejer, av mina barn och Korosh. Sen agerade Korosh taxi till jobbet klockan fem på morgonen, så det var ju väldigt schysst, berättar Laila för Hänt och fortsätter:

– Sen så blev jag på jobbet då såklart, vilket var väldigt kul och efter blev jag kidnappad av mina tjejkompisar.

Laila Bagge och Korosh storslagna festplaner

Laila berättar att hon blev överraskad med att få checka in på hotellet Ellery Beach House på Lidingö, där hon blev bortskämd med spa och massage. För att sedan avsluta firandet på After dark-show där flera kollegor och vänner samlades för att sedan gå vidare till ett hotell i närheten för att fira Laila ytterligare.

Annons

– Jag var inte hemma förrän fyra på natten, så tre dagar på raken har jag varit smålullig. Nu räcker det med firanden, säger Laila och skrattar.

Laila berättar att det inte var meningen att hon skulle fira födelsedagen på det här sättet, då hon har planerat något helt annat. Planen är att hon ska fira sin födelsedag med en fest i sommar, tillsammans med pojkvännen.

– Vi ska slå ihop Korosh och min, för att Korosh fick ju aldrig ha någon 30-års fest för att det var corona. Så vi har ju tänkt att fira 80 år i sommar, berättar Laila.

Vidare fortsätter Laila berätta att det här firandet var någon variant av firande och att den stora festen kommer ske någon gång i sommar. Vad paret har planerat för storslaget 80-års firande, återstår däremot att se.

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT

Annons