TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Laila Bagge och Korosh bryter upp

27 aug, 2016 
AvAnna Shimoda
Laila Bagge har sålt radhuset. Familjen får helt enkelt inte plats. Tillsammans med Korosh Kananian har hon köpt en större villa på Lidingö.
Annons

Det var för ett och ett halvt år sedan som Hänt kunde berätta att Laila Bagge, 43, inlett en romans med Korosh Kananian, 25, – bara månader efter att skilsmässan från Niclas Wahlgren, 51, avslöjades. Paret ska ha träffats på en nattklubb i Stockholms innerstad och har sedan dess varit oskiljaktiga. Den stora åldersskillnaden gjorde att hon fick utså en del kritik i början, något som förstås gjorde Laila vansinnig.

– Människor får tycka som de vill. Det enda jag vet är att livet är väldigt kort och det viktigaste är att man lever livet som man vill leva det. Människor kommer alltid att ha olika åsikter. Det är bara att låta dem ha det, så länge man lever sitt eget liv och man själv är lycklig i det. Då är det inget problem, sa hon till Expressen.

Laila Bagge med sin kärlek Korosh Kananian.

Kärleken höll härligt nog i sig och förra året flyttade Korosh in i Lailas radhus på Lidingö där hon bor med sönerna Liam, 12, och Kit, 4. Men samboskapet blev inte långvarigt och nyligen beslöt de sig för att bryta upp. Förklaringen är enkel. De behöver helt enkelt större utrymme. På bloggen skriver Laila om lyckan – och kaoset.

Annons

– Allt här hemma är lite upp och ner just nu, men flyttlasset går på måndag och tisdag så vi får stå ut med lite stök tills dess. Det är inte klokt att man kan samla på sig så mycket skit på ett år. Jag har ju inte bott i mitt nuvarande hus mer än något år! Då kan man ju undra varför jag ska flytta och anledningen är att det nya huset är större och vi kommer att få mer plats vilket känns fantastiskt!

Laila Bagge och Korosh Kananian ska bli sambor.

Vidare berättar Laila att det nya huset är i behov av lite renovering. Men det är inget som bekymrar henne. Snarare tvärtom.

– Jag är så taggad på att få sätta igång, det är en ny utbyggnad som ska byggas, kök och badrum ska göras om samt en massa andra saker så detta kommer att bli ett stort men roligt projekt!

Det blir med andra ord en hektisk höst för Laila som inte bara ska hinna med jobbet som programledare på Rix FM och pyssel i det nya hemmet. I dagarna börjar hon passande nog också blogga på Sköna Hem, och där kommer läsarna kunna följa förvandlingen av huset.

– Jag kommer givetvis fortsätta att blogga om min vardag men även inredning vilket jag tycker ska bli väldigt roligt.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons