Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Laila Bagge bryter tystnaden om missfallet: "Komplikationer"

31 okt, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Laila Bagge avslöjar nu att hon fick ett missfall innan hon fick sonen Kit med Niclas Wahlgren.
I andra säsongen av Lailaland som har premiär den 13 november i TV3 och på Viafree och Viaplay berättar Laila Bagge om sin stora sorg, ett missfall som hon dessutom fick komplikationer av.
Annons

I Lailaland får vi återigen följa Laila Bagge, 45, och sonen Liam Pitts-Bagge, 14, när serien har nypremiär i TV3 och på Viafree och Viaplay den 13 november. I programmet delar Laila Bagge med sig av sin kamp för att få barn med sambon Korosh Kananian, 27, men påminns då om en sorg.

Innan sonen Kit, 7, föddes 2011, som hon har med radioprofilen Niclas Wahlgren, 53, drabbades Laila Bagge av ett missfall. Under ett rutinultraljud upptäcktes det att fostret hade dött. Samtidigt var hon tvungen att hålla skenet uppe eftersom hon då satt i juryn i underhållningsprogrammet Idol varje fredag.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Nu har det gått så pass lång tid så jag kan berätta om det. Det var en otroligt jobbig period, just de här livesändningarna man satt i och skulle vara glad. Det var komplikationer också. Det höll på i månader. Jag fick läggas in för operation och göra en skrapning, och så vidare. Det var tungt, säger hon i Lailaland.

Annons

För tillfället gör hon en hormonbehandling för att öka sina chanser att få ett barn med Korosh Kananian och nu är hon rädd att hon ska behöva genomlida ett missfall igen om hon blir gravid.

– Det är en rädsla jag bär på nu också, att det ska bli samma sak igen, säger hon och förklarar varför hon berättar om missfallet först nu, många år senare.

– Jag har alltid varit öppen, men kanske inte med mitt innersta. Jag har känt att man måste vara stark och inte sitta och gråta ut. Alla har ju sina sorger, samtidigt känner jag att jag inte är mer än människa.

Däremot är hon väldigt öppen om kampen för att få ett barn med Korosh Kananian, en kamp som hon delar med många andra vilket hon har upptäckt via sina sociala medier.

– Från början ville jag inte öppna den dörren alls för jag tyckte det var lite läskigt. Men jag kände vad fasen – jag kan inte ljuga om det här. Det var viktigt att berätta och jag har fått otrolig respons.

Lailalands andra säsong har premiär tisdagen den 13 november i TV3 och på Viafree och Viaplay.

FOTO: TV3

Annons