TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Laila Bagge om Liams pappa: "Inte lätt för någon av oss"

21 nov, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Laila Bagge berättar om den känslosamma inspelningen när hennes son Liam Pitts träffade sin pappa.
I Lailaland får tittarna följa med när Laila Bagge och hennes son Liam Pitts träffar Liams pappa. Nu berättar Laila Bagge om det känslosamma mötet.
Annons

Laila Bagge, 45, och sonen Liam Pitts, 15, låter tv-tittarna följa deras liv i dokusåpan Lailaland på TV3. Med sig har de också Laila Bagges sambo Korosh Kananian, 28.

I Lailaland är Laila, Liam och Korosh på semester i USA och där får Liam träffa sin pappa, Mason Pitts.

Laila Bagge har tidigare varit ganska tyst när det gäller tiden med Mason Pitts. Han är amerikan och bor i North Carolina. Liam Pitts brukar dock åka och hälsa på sin pappa varje år.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Laila Bagge och Mason Pitts träffades i Houston där Mason spelade under en turné. Några månader efter deras första möte upptäckte Laila Bagge att hon var gravid.

– Jag trodde faktiskt inte att jag kunde bli gravid vid det tillfället, tre månader in i vårt förhållande så blev jag gravid och jag visste inte ens om vi var ihop ordentligt. Och då ska jag tillägga att jag fortfarande var gift med Anders (Bagge, reds. anm), berättar Laila Bagge i Lailaland och fortsätter:

Annons

– Fast vi hade ju gått ifrån varandra så det var ju egentligen bara på pappret, för det tog sex månader innan skilsmässan gick igenom, så vi hade både gett varandra tillåtelse att dejta andra.

Laila Bagges känslor om Liams pappa

Nu berättar Laila Bagge att inspelningen av avsnittet där Liam Pitts träffar sin pappa blev känslosamt, både för Liam Pitts, men också för henne själv.

Jag tycker att avsnittet med Liams pappa är rätt känslosamt och man märker att han håller igen. Det är ju inte lätt för någon av oss så som situationen ser ut när man har en förälder i USA och en i Sverige“, skriver Laila Bagge i sin blogg.

Hon berättar också att hon växlar mellan att ha dåligt samvete när Liam är med henne, eller att hon saknar honom när Liam är med sin pappa.

Som förälder har man konstant dåligt samvete eller en enorm saknad, och som barn är det också jättejobbigt, dels saknaden men också att man kan ha dåligt samvete för den andre föräldern. Det är komplicerade och invecklade känslor som nog de flesta som levt med skilda föräldrar eller själv har barn och lever åtskild från barnets andra förälder.

Annons

Laila understryker att hon och Mason Pitts har en bra relation, trots att de inte alltid är överens.

Jag och Liams pappa är vänner och har en fin relation och det är jag väldigt glad för. Vi har våra meningsskiljaktigheter som så många andra föräldrar och att dessutom finns en kulturell skillnad gör ju också sitt till“, skriver Laila Bagge.

FOTO: W. Jåma Naina Helen/IBL

Annons