Artikeln innehåller reklamlänkar

Laila Bagge avslöjar glädjebeskedet med pojkvännen Korosh Kananian

Laila Bagge och Korosh Kananian om Kolai

Laila Bagge och Korosh Kananian har ett eget kärleksprojekt på gång. För Hänt avslöjar tv-profilen vad det är och hur det har varit att arbeta ihop med sin pojkvän.

Framgångsrika managern och tv-profilen Laila Bagge, 46, har en imponerande karriär inom musikbranschen bakom sig. Efter att ha varit en av medlemmarna i Idol-juryn på TV4 mellan 2009-2015 satsar hon numera på jobbet som programledare på radiokanalen Rix Morronzoo.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Nu kan Laila även lägga till ”grundare av ett skönhetsmärke” på sin redan tunga meritlista.

– Det heter Kolai och jag gör det tillsammans med min man Korosh. Det är vår lilla bebis kan man säga, berättar Laila Bagge när Hänt träffar henne på en pressträff.

Laila Bagge och Korosh Kananian skapar eget skönhetsmärke

Laila Bagge och pojkvännen Korosh Kananian, 28, har varit ett par i fyra år. Nu har de tagit steget att tillsammans skapa ett vegansk hud-och hårvårdsmärke med ett namn som slår ihop parets första bokstäver till ett gemensamt. Dessutom kommer förpackningarna att vara gjorda av återvunnen plast.

– Det är kul att få göra den här resan med Korosh, det är vårt lilla kärleksprojekt kan man säga. Jag är så glad att han brinner för det lika mycket som jag gör. Sedan är det så kul att få bidra till miljötänket, att det är både återvunnen plast och veganskt, säger Laila Bagge.

Laila Bagge och Korosh Kananian

Laila Bagge och Korosh Kananian har varit ett par i fyra år.

I serien ingår bland annat schampo, balsam, hårspray, hårolja, ansiktsserum, nattkräm samt dagkräm.

– Det roliga är att Korosh har ju testat alla de här produkterna. Håroljan har han haft i sitt skägg och han tycker den är skitbra, säger Laila Bagge och skrattar.

Idén startade när Laila Bagge själv började söka efter bra produkter. Alla projekt när hon måste vara sminkad och stylad slet på både hår och hud. Det gick så långt att hennes egna hår började gå av.

– Vi satt och pratade hemma och jag klagade jämt på att mitt hår var förstört eller hur jag letade krämer, och Korosh brinner ju verkligen också för miljön och det veganska tänket, att man inte ska ha massa skit i produkterna. Så då sa vi bara att ”men ska vi inte ta och göra någonting ihop då?” Sen växte det och blev en jättestor apparat. 

Laila Bagge om att jobba tillsammans med pojkvännen

Att ta fram ett helt eget skönhetsmärke tillsammans med sin partner har varit fantastiskt, och allt har fungerat bra med samarbetet dem emellan säger Laila Bagge.

– Det har varit roligt! Ibland är jag chef och ibland är han chef.

Alla produkter lanseras i oktober. Var produkterna kommer att säljas är ännu hemligt och mer information om det kommer längre fram. Klart är dock att vår tv-favorit är väldigt nöjd med produkterna hon tagit fram.

– Nu har jag tagit fram produkter som passar min hud, och jag är ju lite till åren så det är mycket anti-age man jobbar med och att hålla huden elastisk. Det är mycket fukt och vitaminer. Jag märker ju en stor skillnad när jag jobbar med dem. Jag får mer spänst, mer lyster, jag får den här glowiga huden som man kanske har när man är yngre egentligen, säger Laila Bagge.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Olle Sporrong

SENASTE NYTT!