TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Läckbergs skam på semestern – efter hotellmissen

01 nov, 2017 
Camilla Läckberg och Simon Sköld befinner sig just nu på semester , och den startade så där. På plats på hotellet var deras bokade ”svit” inte alls vad de tänkt sig. Efter det följde både klagomål och skam.
Annons

Camilla Läckberg, 43, och maken Simon Sköld, 30, befinner sig just nu på semester på Gran Canaria. När de inför resan bokade hotell ska de ha valt en så kallad ”junior svit”, men väl på plats var hotellrummet inte alls som de hade förväntat sig. Varken rummet eller utsikten kändes ”svitig” nog, så de tog därför tag i saken och klagade på rummet som de blivit tilldelade.

”Vi fick kommentaren att: ”Aha ni trodde alltså att en junior svit var en svit? Nä det är det inte”, skriver Camilla Läckberg på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon och Simon blev inte helt nöjda med svaret som de möttes av, men skamset gick de tillbaka till sitt rum igen och accepterade att det var det här som de hade bokat.

”Känner mig som killen som argt stegade ner till receptionen i realityprogrammet “Charter” och klagade på att de bokat dubbelrum men minsann bara fått ett rum”, fortsätter hon på Instagram.

Foto: IBL, Instagram

Annons