TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Läckberg visar upp superkroppen: "Helvete! Hur fit liksom"

08 dec, 2016 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Författaren Camilla Läckberg visar upp sin superkropp på Instagram. Nu berättar hon om tankarna kring träning, vikt och att vara en bra förebild.
Annons

Författaren Camilla Läckberg, 42, firar att hennes nya bok är färdig med en resa till varmare breddgrader. I ett inlägg på Instagram visar hon också upp nya superkroppen.

Camilla Läckberg har flera gånger skrivit om sin vikt på sin blogg. I maj la hon upp bilder på sig själv i underkläder och berättade att hon tycker att det är väldigt jobbigt att lägga upp bilder på sig själv där hon inte är “i form”:

– Jag önskar verkligen att jag var så där som man politiskt korrekt sett borde vara – man ska ju – framförallt som kvinna – älska sig själv oavsett form. Man SKA tycka om sin kropp oavsett om man har extrakilon eller inte. Allt annat synsätt är att man har gett efter för rådande skönhetsideal…Jag trivs INTE med att just nu ha 10 kg för mycket.

Camilla Läckberg har också talat sig varm om LCHF-dieten och att den fungerat bra för henne. För några veckor sedan kom Camilla Läckbergs fästman Simon Sköld, 28, ut med en träningsbok, “Träning för latmaskar”, där Camilla medverkar som “försökskanin”:

Annons

– Och jo det känns läskigt att vara “modell” i en just träningsbok när jag INTE har vare sig sexpack, glapp mellan låren eller på något sätt är redo att ställa upp i nån miss bikini fitness-tävling. Jag är en 40+ nyförlöst fyrabarnsmorsa med en hälsosam och stark kropp som målsättning. Jag är så otroligt stolt över honom och det arbete, själ och hjärta han lagt ned i den här boken och jag hoppas ni är många latmaskar som jag därute som kan bli inspirerade, skriver Camilla om boken på sin Instagram.

Camilla Läckberg har också skrivit på Instagram att hon störs över att kvinnor ses som dåliga förebilder för att man “vikthetsar”:

– … för att man väljer att ta tag i sin hälsa genom kost och motion efter graviditet – trots att man tydligen har någon slags helig ursäkt att äta ohälsosamt efter att man fött barn.

Oavsett vad Camilla Läckberg själv tycker är det tydligt att hon fått en riktig superkropp. Och hennes följare håller med:

Hur snygg, heja dig starka kvinna!“, “Vilken kropp wow!!” och “Helvete! Du har jobbat hårt! Hur fit liksom….härlig inspiration!“, “Men vad är det för kropp du har quinna?!” är några av kommentarerna från hennes följare.

Foto: Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons