Idol 2023 marknadsföring banner

Kylie Jenners återförening med Jordyn Woods – efter otroheten

13 jun, 2019 
https://image.hant.se/Lina_Ar-120x150.jpg.jpg?imageId=4948149&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Lina Arvidsson
Kylie Jenner och Jordyn Woods lappar ihop relationen efter otroheten.
Efter att det kommit fram att Khloé Kardashians pojkvän Tristan Thompson varit otrogen med Kylie Jenners bästa vän Jordyn Woods tycktes vänskapen mellan Kylie och Jordyn vara över. Men nu kan de forna bästisarna vara på väg att lappa ihop sin vänskapsrelation.
Annons
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis
Kylie Jenners nya barnbesked – vill ha en till bebis

Under våren har Familjen Kardashian-stjärnan Kylie Jenner, 21, hamnat i en minst sagt svår sits. Det visade sig att Kylies bästa vän Jordyn Woods, 21, har hånglat med storasyster Khloé Khardashians, 34, dåvarande pojkvän Tristan Thompson, 28. Det fick slutligen Tristan och Khloé att gå skilda vägar.

Jordyn Woods var inte bara bästa vän med Kylie Jenner, utan även en nära vän till samtliga medlemmar i familjen Kardashian. Därför blev Khloé Kardashian extra besviken när hon fick höra om otroheten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Det som har varit jobbigast och gjort mest ont är att bli sårad av någon så nära. Någon som jag älskar och behandlar som en lillasyster. Men Jordyn ska inte skyllas för min familjs splittring. Detta var Tristans fel”, skrev Khloé Kardashian i en tweet ett par veckor efter avslöjandet.

Kylie Jenner hamnade i kläm när hon slets mellan sin familj och sin bästa vän.

– Kylie försvarade Jordyn i början. Till en början trodde familjen att Kylie kanske skulle ta tillbaka Jordyn, men nu tror de inte att hon kommer göra det, berättade en källa för US Weekley tidigare under våren.

Annons

Pratade på vännens fest

Men nu tycks de forna, bästa vännerna ha grävt ner stridsyxan. Det var när Kylie Jenner och Jordyn Woods båda dök upp på gemensamma vännen Stassie Karanikolaous födelsedagsfest Bootsy Bellows i Hollywood som de sågs prata med varandra för första gången på länge.

Enligt nöjessiten TMZ höll sig Kylie och Jordyn till en början på olika våningar. Men under kvällen sökte Kylie Jenner upp Jordyn Woods och pratade en stund. Ögonvittnen har berättat för tidningen att de inte tycktes vara osams utan ha en trevlig stund på festen.

Av en ren slump hade också Tristan Thompson bestämt sig för att gå på festen. Varken Kylie Jenner eller Jordyn Woods pratade dock med honom och låtsades inte om att han var där.

FOTO: Angela Weiss/TT

Annons