LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mamman ammar sin man: ”Delar något speciellt som ett par”

14 jun, 2024 
AvElinor Hedgren
En kvinna i Florida använder en mycket ovanlig metod för att knyta an till sin man – nämligen genom att amma honom.
Paret överväger nu att skaffa ett barn till bara för att kunna fortsätta med detta.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrunBrand logo
Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrun

Rachel Bailey, 31, och hennes man Alexander, 30, har ”sörjt” sin otraditionella anknytningsmetod sedan deras yngsta son slutade amma och Rachel slutade producera bröstmjölk.

– Jag ammade både min son och min man, och så en dag var min son inte alls intresserad av min bröstmjölk längre, säger Rachel till Caters News.

– Jag fortsatte att amma Alexander i ungefär två veckor, men det var som om min kropp visste att min son inte längre behövde mjölken och så försvann den.

Vill skaffa ett till barn för att kunna fortsätta att amma

Paret har tre barn tillsammans och övervägde att skaffa ett fjärde så att Rachel kunde fortsätta att amma sin man. Men nu har de bestämt sig för att hitta andra sätt att knyta an till varandra.

Annons

– Vi insåg att det var en drastisk åtgärd och mycket arbete, så istället började vi leta efter andra sätt att knyta an till varandra som par, erkänner Rachel.

Nu vaknar paret klockan 05.00 varje dag för att meditera och få tid tillsammans innan dagen börjar.

– Vi går upp varje morgon kl. 05.00 innan dagens galenskap börjar och njuter av lugnet tidigt på morgonen. Vi chattar, mediterar och bara andas.

– Vi har också startat några företag tillsammans, så det har varit ett nytt roligt sätt för oss att knyta an till varandra.

Får udda förfrågningar: "Aldrig varit en sexuell grej"

Sedan Rachel för första gången berättade att hon ammar sin man har hon fått en del udda förfrågningar.

– Jag har fortfarande folk som frågar mig varje dag om de kan köpa min bröstmjölk. Jag har till och med haft folk som frågat om de kan träffa mig så att jag kan amma dem också, säger hon.

Rachel insisterar på att amning "aldrig var en sexuell grej” för henne och hennes man – de gjorde det för att det var ett ”fantastiskt sätt för oss att knyta an och dela något speciellt som ett par”.

– Vi har fått många förfrågningar från folk som vill att vi ska göra videor där vi ammar, men vi har aldrig övervägt det, även om jag är säker på att pengarna hade varit bra.

Annons