LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kungliga designern Lars Wallin om skadan efter otäcka händelsen

03 dec, 2018 
Lars Wallin nedslagen i Paris
Den populära modeskaparen Lars Wallin är en favorit hos både kungligheter och kändisar. Nu berättar han om hur han i helgen fick sitt ansikte blåslaget under en vistelse i Paris.
Annons

Lars Wallin, 53, är designern som är mycket hyllad av både kungligheter och kändisar. Han har skapat kreationer till både kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine. I många år har han även gjort scenkläder till flera av Melodifestivalens artister, både innanför och utanför Sverige. Bland annat står han bakom den blåa kostym som Carola Häggkvist kammade hem hela tävlingen med 2006.

I ett inlägg på sin Instagram delar nu Lars Wallin med sig av en otäck händelse som han var med om i helgen. Han befann sig i Paris, något som han gjort oerhört många gånger tidigare, men den här gången hände något han inte tidigare varit med om.

Inga skönhetsfilter i världen hjälper idag. Blev brutalt nedslagen och rånad i min favoritstad Paris natten till söndag. Jag har varit i Paris 100tals gånger men aldrig känt mig rädd eller osäker. Men kravallerna/manifestationerna som pågår i Paris nu har helt tappat proportioner. Det lockar så mycket onda krafter. Förstörelse och våld utan mening”, skriver Lars Wallin på sin Instagram i det inlägg som han delar bilden av sig själv blåslagen.

Annons

Han beskriver personen som hoppat på och slagit ner honom, det hat och den ondska han såg i dennes ögon.

Killen som rånade mig hade inget med de gula västarnas manifestation att göra. Det här var en man som har gjort detta förr. Det hat och ondska jag såg i hans ögon kommer jag aldrig glömma. Han var hög av våldet. Smällarna mot mitt huvud fick han en fick av. Men jag klarade mig med ett blått ansikte”, skriver Lars Wallin och fortsätter:

”Jag är så fantastiskt lycklig. Jag lever. Men jag undrar vart världen är på väg. Så mycket ondska som får utrymme. Varför är det så svårt att vara snälla mot varandra.

Kändisarna visar sitt stöd

Bland kommentarerna stöttas han av flera oroliga kändisar som visar sin kärlek.

”Men herregud Lars, massa massa kärlek och styrka till dig”, skriver Tilde de Paula Eby.

”Lars neeeej?!?! Du milde tid!!! Vilket vansinne!!! Vad händer…? Tackar gud för att du klarade dig så pass bra… känn vår kärlek här hemifrån”, skriver Charlotte Perrelli.

”Ousch!!! Kram”, skriver Morgan Alling.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

FOTO: IBL, Instagram

Annons