TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Kungens hemliga flirt med Gunilla Persson: ”Han frågade om...”

10 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Gunilla Persson har flera gånger berättat att hon förr i tiden hade en romans med prins Albert av Monaco. Men nu avslöjar Hollywoodfrun att hon minsann också haft en flirt med den svenska kungen Carl XVI Gustaf. – Jag träffade honom på en galamiddag, säger Gunilla.
Annons

Gunilla Persson, 58, har varit singel sedan hon klev in i rampljuset och in i  ”Svenska Hollywoodfruar”. Tv-profilen har tidigare berättat för Hänt att hon fortfarande är singel och att det inte är något man ändrar på i första taget.

– Jag är absolut singel, det måste till en verklig rejäl karl för att jag ska trilla dit, har hon sagt.

Men i kvällens avsnitt av “Svenska Hollywoodfruar” avslöjar Gunilla Persson att hon tidigare haft en flirt med en minst sagt känd karl. I programmet visar Hollywoodfrun upp gamla kläder från sin tid för modell och fastnar vid en exklusiv, svart Chanel-klänning.

– Här har vi en rolig klänning. Jag ska visa vem jag hade som kavaljer när jag bar den klänningen, säger hon och går fram till väggen, där det hänger ett foto.

Bilden föreställer Gunilla Persson och kungen, Carl Gustaf XVI, 71, tillsammans. På fotot bär tv-frun den svarta klänningen och poserar glatt bredvid kungen. Och i programmet berättar Gunilla också att kungen gjorde mer än att bara posera bredvid henne.

Annons

– Känner ni igen honom? Det är Carl den sextonde Gustaf. Jag träffade honom på en galamiddag. Han frågade om jag var singel, säger Gunilla Persson och fortsätter:

– Det blev en lyckad kväll. Jag dansade till fyra på morgonen.

Men den svenske kungen är inte Gunilla Perssons enda kungliga flirt. Under 1980-talet hade Hollywoodfrun också en romans med prins Albert, 58, av Monaco.

– Jag var faktiskt mycket förälskad i Albert ett tag. En gång ringde han också hem till Sverige och min mamma svarade och höll på att svimma, har hon sagt till tidningen Extra.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Svenska Hollywoodfruar” sänds 21.00 ikväll, tisdag, på TV3 och Viafree.

Foto: IBL, TV3

Annons