Kungafamiljens hemliga möte

Märtha Louise

Nyheten om Shaman Dureks och prinsessans Märtha Louise förhållande slog ner som en bomb.
Nu avslöjar shamanen detaljer om ett hemligt möte tillsammans med sina svärföräldrar, kungen och drottningen av Norge.

Märtha Louise svar om prinsesstiteln efter kritiken
Slå på ljud

När prinsessan Märtha Louise och hennes shaman Dureks kärlek gjordes offentlig under förra året slog nyheten ner som en bomb. Sedan dess har de nyförälskade paret delat med sig av sina varma känslor för varandra och har även varit ute på en turné under namnet prinsessan och Shamanen.

– När du möter din tvillingsjäl, då vet du. Jag har haft lyckan att träffa min. Shaman Durek har förändrat mitt liv, som han gjort med så många. Han har fått mig att förstå att ovillkorlig kärlek faktiskt existerar på denna planet, sa prinsessan Märtha Louise då enligt Svensk Dam.

Hur shamanens relation är till prinsessans mamma och pappa, kung Harald och drottning Sonja, är dock oklart. Kungaparet har nämligen aldrig uttalat sig om sina känslor för dotterns pojkvän – även om de fler än en gång varit tvungna att diskret be honom sluta dela med sig av detaljer kring kungafamiljens privatliv.

Hemliga mötet

Inte minst då shaman Durek i en podcast berättade om sitt sexliv tillsammans med Märtha Louise var hovet tvungna att rycka in. Då bad man shamanen att försöka hålla en lägre profil vad gäller information kring som rör den norska kungafamiljen.

Men nu avslöjar shamanen på Instagram ytterligare en hemlig detalj. Redan en  innan han och Märtha Louise valde att gå ut offentligt som par träffade han nämligen sina svärföräldrar under ett hemligt möte i Oslo, det avslöjar han på Instagram.

“Vid den här tiden förra året var jag i Norge med mina syskonbarn och min kärlek prinsessan Märtha Louise och firade deras underbara nationaldag med hennes familj och med hela landet. Det var så fantastiskt att se alla ära det norska arvet”, skriver han i ett inlägg med foton på sig själv och medlemmar ur kungafamiljen.

Shamanens ord om nya relationen med Märtha Louise

Vidare passar han även på att skicka en hälsning till sin Märtha Louise och hennes döttrar – som han just nu inte kan återförenas med då han är på resande fot:

“Ett meddelande till min kärlek. Jag saknar dig och barnen. Ni är mina andetag. Varje dag är svår eftersom du inte är här. Men trots det vet jag att gud har en plan för oss, och den är skriven i stjärnorna. Min kärlek är tålmodig och bestående”, skriver shaman Durek på Instagram.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN