LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

KRÖNIKA: Bingolotto ska bli allsång: ”Rädda det som räddas kan”

30 jun, 2024 
Bingolotto + Allsång = SANT.
Hänt:s Angelica Hedlund vill att Bingolotto sommarkväll bör göra om sitt koncept och införa allsång i programmet permanent.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför kommer inte Arvingarna fira Casper Janebrinks sonBrand logo
Därför kommer inte Arvingarna fira Casper Janebrinks son

Efter att ha sett succén i Bingolotto på midsommarafton kan vi konstatera att Allsång + Bingolotto = SANT.

Initialt var jag skeptisk till konceptet, då jag aldrig hade kunnat tro att Bingo-publiken skulle vara sådana sångfåglar. Men jag lägger mig platt, det blev en fullträff!

”Så varför inte passa på nu när man har legenden Casper? En av Sveriges absolut bästa sångare. Han är folkkär, omtyckt och skulle passa helt perfekt som potentiell allsångsledare i Bingolotto.”

Och nu är det äntligen premiär för Bingolotto sommarkväll med Casper Janebrink och Agneta Sjödin i spetsen. Men vi är nu inne på fjärde året då sommarversionen av programmet sänds från Askims camping – där man håller till i ett tält. Bingolotto sommarkväll förtjänar en riktig scen med riktigt bra underhållning!

Annons
BINGOLOTTO SOMMARKVÄLL
Förra sommaren bjöd Arvingarna på show och det var riktigt uppskattat bland publiken – som var fler än någonsin den kvällen!

Så varför inte passa på att våga förändra nu när man har Casper Janebrink som programledare? Han är en av Sveriges absolut bästa sångare. Han är folkkär, omtyckt och skulle med den äran axla rollen som allsångsledare i Bingolotto.

När "Midsommar-bingot" förvandlades till allsång märktes det verkligen hur mycket TV4-tittarna behöver ett allsångsprogram. Efter sändningen strömmade det nämligen in hejarop och uppmuntring. Det blir väl extra tydligt nu när Lotta på Liseberg inte finns längre att folk saknar allsång i TV4 och Bingolotto skulle vara det perfekta forumet för ett allsångsprogram blandat med bingospel.

Annons

Så rädda det som räddas kan! Här bör man lyssna på tittarna och tänka snabbt redan sommaren 2024.

FOTO: TV4

Annons