TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carolines kritik mot TV4-bonden Erik efter bråket

28 nov, 2018 
Lina Arvidsson
Erik och Caroline i bråk i Bonde söker fru i TV4.
Erik och Caroline ska på sin första egna dejt – men allt blir fel när det visar sig att de har helt olika åsikt om något och bråket är ett faktum. Nu kritiserar Caroline TV4-bonden.
Annons

Årets säsong av Bonde söker fru i TV4 har bjudit på dramatik, heta känslor och mängder av kyssar. Där vissa bönder har haft svårt att bestämma sig har andra varit tämligen säkra från början. Men hur det går, det vet bara bönderna, brevskrivarna och programledaren Linda Lindorff.

I kvällens avsnitt tar Erik, 25, med sig Caroline, 27, på en slutdejt. Det vankas fiske och picknick i sommarsolen. Men under kvällens dejt på tu man hand blir ingenting blir som någon av dem tänkt sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Erik är en friluftsmänniska ut i fingerspetsarna, men under fisket misstänker han att Caroline inte är så intresserad av den aktiviteten som han är.

– Just när det gäller valet av aktivitet så är det ju baserat på en känsla jag har att Caroline kanske inte riktigt är den här personen som är så mycket friluftsliv, säger Erik i Bonde söker fru.

Caroline känner också av detta och känner sig pressad att passa in i Eriks förväntningar.

Annons

– Erik är väldigt inriktad på att allting praktiskt ska fungera. Jag känner en press då, att leverera och vara duktig, liksom prestera, och att det blir fokus på något annat än just den här känslan som jag tycker måste finnas för att det ska kunna bli kärlek, säger Caroline och fortsätter:

– Någonstans känns det nästan som att han har en bok där man ska samla poäng. Då blir det så att jag stänger av. Jag tycker bara att det är helt fel.

Vill inte bara glo på tv

Efter en stund vill Erik att de ska sluta fiska, trots att de inte fått någon fisk. Caroline och Erik börjar diskutera kring hans friluftsintresse och Erik säger då att en tjej som inte gillar naturen inte är någonting för honom.

När de ska plocka ihop fiskegrejerna fortsätter diskussionen och stämningen blir allt mer spänd.

– Jag känner mig ganska tung. Jag vet inte om det är bra eller dåligt att man på första ensamma dejten ska börja tjafsa, säger Caroline i en synk.

Erik säger till Caroline att han inte är intresserad att sitta inne med någon som bara vill glo på tv.

– Så om en tjej inte är ute i naturen så skiter hon i allt?, frågar Caroline.

– Nej, men hon skiter i det som är jag, svarar Erik.

Bonde söker fru visas i TV4 och TV4 Play klockan 20.00 på onsdag.

FOTO: TV4

Annons