LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tittarna fullständigt rasande efter händelsen med Leif GW: ”Respektlöst”

15 mar, 2024 
Leif GW Persson dyker upp i Nyhetsmorgon-studion titt som tätt. Men när han senast gästade hände något som skapade starka reaktioner.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jenny Strömstedt om Nyhetsmorgon på lördagarna: ”Då blir man...”Brand logo
Jenny Strömstedt om Nyhetsmorgon på lördagarna: ”Då blir man...”

Tittarfavoriten Leif GW Persson, 79, återkommer kontinuerligt till nyhetsprogrammet Nyhetsmorgon. Under onsdagens sändning gjorde han programledarna Anders Pihlblad och Soraya Lavasani sällskap.

Nyhetsmorgon tvingades bryta – Leif GW fick inte fram orden

Men under sändningen hände plötsligt något oväntat. När Leif skulle börja prata fick han inte fram ett ljud. Tittarna kunde inte höra ett ord av vad han sa och programmet fick hastigt och lustigt bryta tvärt.

– Vi går till reklam, sa programledarna då.

När programmet därefter kom tillbaka efter reklampausen var problemet löst och tittarna kunde höra Leif som vanligt. Med andra ord verkade det ha varit något strul med hans mikrofon.

Tittarnas reaktioner efter händelsen: ”Respektlöst”

I efterhand har händelsen väckt reaktioner. Flera tittare har uppmärksammat mikrofonen som inte funkade, och andra tycker även att Anders och Soraya vid flera gånger avbryter Leif.

Annons

På TV4:s sociala medier uttrycker sig tittarna i kommentarsfälten.

”Så irriterande det är att ni programledare så ofta pratar i mun på den som ni pratar med. T.ex. just nu med G.W. Låt era gäster tala färdigt, iaf jag uppskattar att höra vad den man samtalar med har att säga”, skriver en person.

”Jag tycker det är bra att inte avbryta en inbjuden gäst när han talar. Respektlöst och det blir svårt att höra vad någon säger”, skriver en annan.

”Fina förmiddagar med er alla men försök med någon extra minut eller så med GW blir tyvärr ofta ett forcerat avslut”, skriver en tredje.

FOTO: TV4Play

Annons