TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Kritiken efter dramatiska finalen av Big brother

18 maj, 2020 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Kritiken mot Big Brother.
Finalen i Big brother är avklarad och Sami Jacobsson har utsetts till vinnare.
Men bland tv-tittarna pyr ilskan över att deltagarna i sista avsnittet fick träffa frisörer – som haft felaktigt använda munskydd.
”Vad tänkte ni?” skriver en person.
Annons
House tour i Big Brother-huset 2020Brand logo
House tour i Big Brother-huset 2020

Under måndagskvällen var det så äntligen dags för final i dokusåporna dokusåpa: Big brother. Sist kvar stod deltagarna Jasmine Armstrong, Lennie Hansson och Sami Jakobsson.

Det blev till slut Sami Jacobsson som kröntes till vinnare efter en rafflande final – och 100 dagar i Big Brother-huset.

För Hänt berättar Sami vad han saknat mest under de 100 dagarna.

– Om jag börjar säga en sak då när jag är färdig med den meningen så är det allt man blir fråntagen när man kliver in här. Det vill säga vänner, familj, socialt liv, sociala medier, köra bil, jobba. Allt! I och med att min mamma och min familj är mina största supportrar så är det just dem som jag tänkt på lite extra, säger Sami till Hänt.

Sami Jacobsson i Big Brother 2020.
FOTO: TV4/C More

Årets omgång av Big brother har kantats av skandaler och kritik. Redan efter några dagar i huset fick två deltagare lämna Big brother då de uttryckt sig hatiskt mot judar.

Annons

Därefter har kritiken svallat från tv-tittarna, om allt från regelbrott till olämpliga tävlingsteman.

Final-ilska hos tv-tittarna

Inte heller finalavsnittet var utan tittar-ilska. På Big Brothers Facebook-sida är det många som reagerat över en oväntad detalj i programmet.

Deltagarna har hållits isolerade i 100 dagar och alltså inte utsatts för smittrisk för Coronaviruset.

Inför finalen togs två frisörer in i huset för att klippa finalisterna. Men några av tittarna har reagerat över att deras munskydd sitter på fel.

Hur kan det komma in två frisörer, med munskydd på sned. Fatta att dessa som varit i huset i 100 dagar är väldigt känsliga för smitta, så skickar ni in två frisörer utifrån. Vad tänkte ni?” skriver en upprörd tittare.

Dessa tre personer har varit i huset i 100 dagar, till och med innan Corona kom till Sverige och nu skickar de in frisörer med munskydd på sned”, skriver en annan.

Dock är det inte alla som tar så hårt på de felaktigt använda munskydden.

Vad är skillnaden när dessa tre personer ändå ska lämna huset idag?” frågar sig en person.

FOTO: TV4

Annons