Kristove Ruedas nya kärleksbesked

Kristove Rueda

Kristove Rueda hade redan en relation då han klev in i det här årets säsong av Expedition Robinson.
Nu kommer den populära deltagaren med ett nytt kärleksbesked.
– Jag har så mycket fin kärlek i mitt liv just nu, säger Kristove till Hänt.
TV4-tittarna rasar mot händelsen i Robinson-finalen 2020
Slå på ljud

Kristove Rueda, 46, har minst sagt varit en framstående person under årets säsong av TV4:s äventyrsprogram Robinson 2020. Under programmets gång har Kristove fått gå igenom hela sitt känsloregister och varit med om både fantastiska vänskaper, bråk – och en hel del kärleksrykten.

Inte minst för sina nära vänskap med deltagaren Julia Franzén, 29, har tittarna ifrågasatt Kristove om han inte hittade mer än bara vänskap på ön. Men det många inte vet är att Kristove faktiskt hade en partner då han klev in i programmet.

– Jag hade en relation under och efter Robinson. Vi har fortfarande en väldigt fin relation med massor av kärlek till varandra, säger Kristove och fortsätter med att klara upp kärleksryktena med Julia en gång för alla:

– Jag och Julia har en fantastisk vänskapsrelation. Vi har skrattat mycket åt spekulationerna då vi hängde ihop hela tiden på ön, åkte ut tillsammans och sedan umgicks tillsammans efter programmet, så jag förstår ju att ryktena kan gå. Men vi har aldrig haft ett romantiskt förhållande.

Förändrade relationen med barnen

Men när Hänt frågar Kristove om hur hans kärleksliv ser ut i dag blir han alltmer kryptisk. Trots att han medger att han inte har någon relation i “traditionell bemärkelse” menar han att han inte heller vill kalla sig singel.

– Just nu har mycket fin kärlek i mitt liv. Men jag har ingen relation på det där traditionella sättet, säger Kristove.

Att han dock har mycket att tacka Robinson för är det ingen tvekan om. När Hänt frågar honom om relationen till sina två döttrar Stephanie och Antonia blir Kristove känslosam. Kristove har sedan separationen från barnens mamma 2004 haft döttrarna varannan vecka och trots att de båda flyttat hemifrån idag, har de fortfarande en väldigt fin relation.

– Det har jag att tacka Robinson för. Att jag har fått en finare relation med mina två fantastiska barn. Vi har kommit närmare varandra och kan prata mer om hur mycket vi betyder för varandra.

Kristove: “Helt fantastiskt”

Och i det stora hela är Kristove väldigt nöjd med sin insats i Robinson och de reaktioner han fått efter programmet.

– Jag har helt fantastiska känslor kring att ha fått vara med om allt det här. Både äventyret på ön, men också det äventyr som började nu när programmet sändes.

FRÅN FÖRSTASIDAN