Kristove Ruedas kärleksbesked med Julia Franzén

Kristove och Julia.

Kristove Rueda och Julia Franzén kom varandra nära under inspelningen av Robinson.
Nu berättar Kristove om hur deras relation ser ut idag – och om det någonsin var kärlek på gång mellan dem.
”Jag förstår att ryktena kan gå”, säger han.
TV4-tittarna rasar mot händelsen i Robinson-finalen 2020
Slå på ljud

Robinson i TV4 har precis nått sitt slut. Under de många, långa och stundtals svåra veckorna på ön bildades pakter och ett och annat gräl uppstod.

Men utöver detta byggdes också starka vänskapsband och nära relationer.

Hypnotisören Kristove Rueda, 46, och Julia Franzén, 29, är två Robinson-deltagare som under inspelningen kom mycket nära varandra.

För Hänt berättar Kristove om hur livet med Julia var under Robinson.

– Jag och Julia har en väldigt fin relation. Vi hjälptes ju åt där på ön. Eftersom hon också är coach kunde vi tandemköra och stötta varandra, säger Kristove Rueda till Hänt.

Kristove Rueva i Robinson 2020.

Kristove Rueva i Robinson 2020.

Deras relation blev så pass intim att många trott att det varit kärlek på gång mellan dem. Men detta har Kristove och Julia bara skrattat åt.

– Vi har en fantastisk vänskapsrelation. Vi har skrattat mycket åt spekulationerna då vi hängde ihop hela tiden på ön, åkte ut tillsammans och sedan umgicks efter programmet så förstår jag att ryktena kan gå. Men vi har alltså inte haft ett romantiskt förhållande, säger Kristove.

Julia Franzéns ursäkt till Clara Henry efter händelsen i Robinson
Slå på ljud

Pratar varje dag

I en intervju med Hänt har Julia Franzén tidigare berättat att hon och Kristove har en väldigt fin relation – och att de har kontakt varje dag.

– Jag älskar honom och han älskar mig, och det vet jag. Vi är verkligen supersupertajta och … Jag bara älskar att vara med honom och jag … Det var längesedan jag … Han ger mig så mycket energi och han lär mig så mycket och han är så klok. Jag älskar att vara med honom. Och jag är så glad att han finns, sa Julia Franzén i mitten av maj.

Julia Franzén från Robinson 2020

Julia Franzén blev en tittarfavorit bland deltagaran i Robinson 2020.

Kristove Rueda berättar nu att det finns en särskild person i hans liv – även om han inte går in på hur den relationen ser ut.

– Just nu har mycket fin kärlek i mitt liv. Men jag har ingen relation på det där traditionella sättet, säger Kristove till Hänt.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN