TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Kristove Rueda om vändningen i relationen med Julia Franzén

02 jul, 2020 
Julia Franzén och Kristove Rueda
Robinson-deltagarna Julia Franzén och Kristove Rueda fortsatte flitigt att ses efter äventyret på Fiji och Julia ansåg Kristove ha alla egenskaper hon sökte hos en partner.
Men nu visar sig deltagarnas relation plötsligt ha förändrats rejält.
– Det är väl så det ska vara just nu, säger Kristove till Hänt.
Annons

Julia Franzén om fusket i RobinsonBrand logo
Julia Franzén om fusket i Robinson

Under våren fick TV4-tittarna följa äventyrslystna deltagare i Robinson. Säsongen som spelades in på Fiji bjöd på allt från skratt till tårar. Deltagarna levde under 40 dagar på en öde ö utan mat eller några bekvämligheter. Trots att magarna kurrade efter att de endast fått i sig kokosnötter och kassava utsatte de sig för fysiska utmaningar i form av tävlingar.

Julias känslor för Kristove

Några som tog sig hela vägen till finalveckan var Kristove Rueda, 46, och Julia Franzén, 29. Duon hittade snabbt varandra under inspelningarna och det var inte många gånger som tittarna fick se dem på andra ställen än vid varandras sida. Inte nog med att dela hela Robinson-äventyret tillsammans så åkte de dessutom ut ur tävligen exakt samtidigt.

Men slutet på Robinson innebar inte slutet för Kristove och Julias relation. Duon fortsatte nämligen att tillbringa tid tillsammans och Julia har tidigare berättat för Hänt om hennes starka känslor för hypnotisören.

Annons

– Vi tycker verkligen om varandra, vi älskar varandra, vi har ju kommit varandra jättenära, sa Julia då.

Hon förklarade även att Kristove hade allt hon sökte hos en partner med att deras olika stadier i livet satte käppar i hjulet för en framtid ihop.

Plötsliga förändringen med Julia

Nu har det gått några månader sedan Robinson-säsongen tog slut och när Hänt når Kristove berättar han att relationen med Julia och de andra deltagarna ser annorlunda ut idag.

– Det har minskat ganska kraftigt har det gjort. Nu har jag inte mycket kontakt, det är egentligen Julia och jag som har kontakt även om den också har minskat lite grann. Vi har båda haft väldigt mycket sista månaden, säger Kristove och fortsätter:

– Vi hördes häromdagen och då var det mer att “jag har 15 minuter, hur ser det ut för dig”?

”Det är väl så det ska vara just nu”

Trots att kontakten idag ser annorlunda ut är Kristove inte orolig för att detta ska vara slutet för hans och Julias relation.

Annons

– Vi finns ändå i varandras liv. Vi säger det att ingenting har förändrats även om vi hörs mindre. Den vänskapen tror jag inte att någonting kan ta död på.

– Jag gillar att ha sådana vänner där man inte måste höras en gång i veckan eller måste höras varannan vecka för annars är det något fel. Vi hörs när vi kan och när vi känner för det.

Det är dock oklart när Kristove och Julia ska kunna träffas igen. Julia som efter flera månader i Sverige nu gett sig iväg utomlands lever nämligen vanligtvis i Los Angeles.

– Det är väl så det ska vara just nu, sen hur framtiden blir det vet vi ju inte. Rätt vad det är så kanske vi kan hänga massor igen.

FOTO: TV4

Annons