Katarina Billmans oväntade relation till Julia Franzén

Julia Franzéns och Katarinas relation i Robinson.

Katarina Billman och Julia Franzén är nära vänner – vilket de blev redan innan Robinson-inspelningen drog igång.
Nu berättar Katarina om hemliga relationen.
”Äntligen är hon tillbaka hos mig”, skriver hon.

Robinson är inne på sin finalvecka och för de kvarvarande deltagarna är det mycket som står på spel. Det är bara några få tävlingar och öråd kvar innan en deltagare kan krönas til årets Robinson-vinnare – och ta hem prispengarna.

Härom kvällen fick två av deltagarna packa sina pinaler och lämna ön. En av dem var Julia Franzén som dock tog utslagningen med ro.

Julia Franzén i Robinson

Julia Franzen i Robinson.

Hon har tidigare berättat för Hänt att det skedde både ett och två regelbrott både innan och under inspelningen av Robinson. Bland annat bröts det ofta mot regeln att deltagarna inte fick umgås innan inspelningen drog igång.

– Dels att vi inte fick prata med varandra på resan ner. Sedan att vi smög in i varandras hotellrum. Det var alltid ”Halv åtta hos mig” hos Ola på hotellet. Mattias fick gömma sig i min resväska en gång när de knackade på, har Julia berättat för Hänt.

Hon fortsatte:

– Vi blev aldrig påkomna att vi träffades och pratade och så, men de fattade ju… När de står och knackar på dörren och jag har låst, då kan jag ju bara vägra att öppna. Så då fick Mattias gå och gömma sig på balkongen, och en gång så stod de hur länge som helst och knackade och jag bara: ”Du måste gömma dig i en resväska eller någonting”.

Hemliga relationen

Nu berättar även Katarina Billman, 60, som åkt ur programmet tidigare, att hon och Julia umgicks mycket innan inspelningen.

På Instagram har hon lagt upp en bild på sig själv och Julia.

”Äntligen är hon tillbaks hos mej. Som jag väntat på dej Julia Franzén. Vi två genomförde tillsammans med Ola o Mattias kanske den roligaste långresan i mitt liv (Arlanda, Singapore, Sydney, Fidji)”, skriver hon.

Hon fortsätter:

Först var vi främlingar sen efter 34 timmar hade vi redan brutit kommunikationsreglerna typ varje timme som vi inte sov. Vi placerades i olika lag för det var ju uppenbart att vi hade för mkt positiv energi tillsammans.

FOTO

Senaste nytt