LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kristin Kaspersens vändning – nya framtidsbeskedet

25 jan, 2020 
Kristin Kaspersen har många bollar i luften.
Nu ska hon hoppa på en utbildning inom anatomi och fysiologi i vår.
– Det är den första delen av en pt-utbildning, säger hon i Framgångspodden.
Annons
Kristin kaspersenBrand logo
Kristin kaspersen

I slutet av maj i våras var det dags för finalen av Let’s dance på TV4. Där programledaren Kristin Kaspersen, 50, och Calle Sterner, 30, kämpade mot skidskyttestjärnan Magdalena Forsberg, 51, och Tobias Karlsson, 42. Efter en spännande final stod det klart att Kristin Kaspersen och Calle Sterner vunnit Let’s dance 2019.

Snart syns tv-profilen i en annan kanal – då Kristin Kaspersen programleder 2020 års Idrottsgala – igen. Det blir fjärde året i rad som hon leder SVT:s stora gala som uppmärksammar och prisar idrottare i Sverige.

Kristin Kaspersen ledde galan första gången 2000. Förra året delade hon värdskapet tillsammans med David Sundin.

Tv-profilen berättade glädjande om nyheten på sin Instagram tillsammans med en bild på sig själv där hon ler stort.

”IDROTTSGALAN 2020!!! Nu får jag äntligen berätta!!! Jag är sååå TOKGLAD att jag än en gång får äran att leda denna gala som ligger mig så nära hjärtat. Jag älskar idrott, jag älskar att hylla människor, jag imponeras och inspirera av våra fantastiska idrottare och jag älskar när människor möts”, skrev hon när nyheten släpptes.

Annons

Kristin Kaspersens vändning

Nu berättar hon i Framgångspodden om hennes nya utmaning i livet. Hon säger att hon deltagit under många olika utbildningar, bland annat kring ledarskap. Då hon älskar att lära sig nya saker ska hon nu börja läsa en del av en PT-utbildning.

– Jag vill kunna se min kropp inifrån på något sätt, nu ska jag plugga anatomi och fysologi, det är den första delen av en pt-utbildning. Det blir nu i vår. Då får jag lära mig mer om kroppen.

Hon förklarar vidare att hon ser fram emot utbildningen.

– Jag lägger liksom pussel, det är livet. Det är så roligt att se att saker jag själv gör förändrar hela mitt liv, säger hon i podcasten.

FOTO:  TT/Olle Sporrong, TT/Magnus Sandberg

Annons