Kristin Kaspersens stora lycka med sonen Filip Lamprecht

Kristin Kaspersen med sonen Filip

Kristin Kaspersen och sonen Filip Lamprecht är väldigt nära.
Nu berättar programledaren om sonens drag som har förändrat hennes liv.
– Glädjen inom mig är obeskrivlig, skriver hon.

Kristin Kaspersen, 50, och sonen Filip Lamprecht, 23, syns ofta sida vid sida, och tv-profilen har i många intervjuer pratat om deras relation och vad sonen betyder för henne. Nu berättar hon om hans senaste handling som vände upp och ner på hela hennes värld.

Kristin har haft en riktig pangsemester och på Instagram har följarna fått följa med på hennes olika äventyr. Hon har bland annat tillbringat en hel del tid på Gotland, och har även varit ute i Stockholms skärgård och ätit god mat med nära vänner. Intill ett bildspel skriver hon om sin tacksamhet för sina vänner:

”Lycka att landa hos vänner i vackra Stockholms skärgård. Vänner som står med öppen famn, skrattat mellan oss ekar och dagarna fylls av äventyr och magiska minnen att bära med sig. Dessutom fina nya vänskaper i alla åldrar”.

Hon har med andra ord haft en väldigt bra sommar, och nu delar hon med sig av vad det är som lett henne dit.

Sonen Filip Lamprechts handling

Det är i ett inlägg på Instagram som Kristin Kaspersen berättar om den stora förändringen som har gjort hennes liv till det bättre.

”Livets sommar !Jag valde att säga Ja till mer saker och möjligheter som kom i min väg. Jag har känt mig öppen för nya äventyr tidigare men inser att jag kanske inte tagit chansen när möjligheter dykt upp”, skriver hon.

Det visar sig att det är hennes son Filip som har lett in henne på de här tankarna. Det var nämligen efter att han visade filmen Yes man med Jim Carrey som hon bestämde sig för att börja säga ”ja” mer.

I filmen får man följa karaktären när han bestämmer sig för att börja säga ja till allt som kommer i hans väg, och hur det leder till upplevelser han aldrig trodde han skulle få vara med om. Och Kristin kan intyga att det har blivit samma effekt för henne.

Kristin Kaspersen med sonen Filip.

”Tack vare det har min sommar fyllts av nya vackra platser, möten med nya och gamla vänner och galet roliga och fina upplevelser. Glädjen inom mig är obeskrivlig. Och tacksamheten, att min son valde rätt film och att jag själv tog ansvar för att förändra min situation, är så stor. Och än är inte sommaren över. Dessutom en fantastiskt höst som kommer längre fram som ska fyllas med ännu fler JA!”

Avslutningsvis skriver hon:

”Det börjar med mig och jag tar fullt ansvar för det”. 

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Magnus Liam Karlsson