Kristin Kaspersens stora familjelycka efter splittringen

Kristin Kaspersen

På grund av pandemin har Kristin Kaspersen stoppats från att träffa sin familj i Norge.
Nu berättar tv-profilen om glädjen inför att snart återförenas med bland andra sin pappa.
– Kan knappt vänta!, skriver hon.

2019 var ett stort åt för tv-profilen Kristin Kaspersen, 50. Hon medverkade och tog hem vinsten i TV4:s Let’s dance, vilket innebar många timmar framför kamerorna och i dansstudion. Det hårda slitet lönade sig minst sagt och inspelningen av programmet ledde till att Kristin fann vänner för livet.

Även detta år inledde Kristin med hårdträning. Tillsammans med bland andra sin Let’s dance-partner Calle Sterner ställde hon upp i Vasaloppet. Strax därefter blev pandemin ett faktum och Kristin tvingades dra ner på tempot rejält. På sitt Instagram-konto har hon flitigt delat med sig av uppdateringar om vad hon har haft för sig under de senaste, väldigt speciella, månaderna.

Stoppades från att träffa familjen

I ett inlägg, som Kristin la upp i juli, berättade hon att den här sommaren har varit en av de bästa i hennes liv. Detta efter att hon fattat ett drastiskt beslut.

”Jag valde att säga Ja till mer saker och möjligheter som kom i min väg. Jag har känt mig öppen för nya äventyr tidigare men inser att jag kanske inte tagit chansen när möjligheter dykt upp”, skrev hon då.

Men innan dess hade Kristin en tuff höst. Den rådande pandemin ledde till att hon inte kunde träffa sin pappa och sina bröder, som är bosatta i Norge, vilket tog hårt på henne.

”Jag vågar inte ens tänka på när de ska öppna upp gränsen, för oss som bor Sverige, att hälsa på. För mig att hälsa på pappa och bröder med familjer”, skrev hon vid tillfället.

Kristins glädje inför återföreningen

Nu har läget förändrats och Kristin Kaspersen ska nu äntligen få återförenas med familjen, vilket hon berättar om i ett nytt inlägg på Instagram.

”ÄNTLIGEN får jag träffa PAPPA!”, skriver tv-profilen intill en bild på sig själv och pappa Kjell Kaspersen, 81.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Kristin har nyligen gjort ett så kallat antikroppstest som visade positivt. Beskedet gav henne klartecken att utföra resan, som nu är bokad.

”Som norsk medborgare med antikroppar får jag nu åka till Oslo och träffa min pappa, bröder och syskonbarn. Kan knappt vänta! På fredag åker jag. Åhhh vad jag längtar nu!!!”, skriver Kristin.

Kjell Kaspersen är en norsk före detta fotbollsspelare som Kristins mamma, Barbro ”Lill-Babs” Svensson, var gift med i fyra år.

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens stora lycka med sonen Filip Lamprecht

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens fina ord efter Malin Berghagens sorg

FOTO: Karin Törnblom/TT