Kristin Kaspersens resa med Filip Lamprecht och Leon Fahlén

Kristin Kaspersen är tillbaka på Gotland – den här gången med sönerna Filip och Leon.
Nu berättar hon om bröllopet!


Kristin Kaspersen, 50, har haft en lugn och trevlig sommar hemma i Sverige. Och semesterplanerna har i de flesta fall haft en familjekoppling. Kristin har bland annat rest till Järvsö där hennes mamma Barbro ”Lill-Babs Svensson” har sina rötter. Hon har även passat på att hälsa på sin för de flesta okände bonusbror Tom Friberg, 52, i Stockholms skärgård.

Tidigare i år begav hon sig även söderut till Gotland. För henne var resan mer än bara nöje. Kristin tog nämligen tillfället i akt att åka till Grå gåsen i Burgsvik, samma ställe där den första säsongen av Så mycket bättre spelades in för tio år sedan. Som bekant var Lill-Babs en av artisterna det året.

”Tacksam mamma reste mycket. Finns ingen plats hon inte är med mig. Men att sitta här, det är speciellt. Saknaden är absolut närvarande men alla äventyr och den glädje hon gav mig lika stark”, skrev Kristin på Instagram.

Nu är Kristin tillbaka på Gotland, och även nu på grund av familjen.

Kristin Kaspersens bröllopslycka

På sin Instagram berättar tv-profilen att hon och sönerna Filip Kaspersen Lamprecht, 23, och Leon Fahlén, 16, ska på bröllop!

”Tillbaka på Gotland. Denna gång då ett par nära vänner, de är som familj, gifter sig”, skriver Kristin Kaspersen och fortsätter:

”Lycka att de har varandra och platsen och helgen kunde inte varit bättre. Än en gång trollbinds jag av vacker natur, karga landskap och ett magiskt ljus. Det tillsammans med bad, skratt och middag med människor som gjort och gör våra liv rikare… Det är lycka!”.

Och visst verkar Kristin njuta av dagarna på Gotland.

”Bröder… Mina fina söner”, skriver hon till en bild på Filip och Leon som hon publicerat på sina instastories.

Att barnen betyder mycket för Kristin är ingen hemlighet.

I ett Instagraminlägg tidigare år hyllade hon de båda. Nyligen berättade Kristin att hon som mamma lär sig nya saker om sig själv tack vare sina barn. Äldsta sonen Filip tipsade henne nämligen om att se filmen Yes man, där Jim Carrey spelar en man som bestämmer sig för att säga ja till saker i livet. Och filmen påverkade henne och sommarplanerna.

”Tack vare det har min sommar fyllts av nya vackra platser, möten med nya och gamla vänner och galet roliga och fina upplevelser. Glädjen inom mig är obeskrivlig. Och tacksamheten, att min son valde rätt film och att jag själv tog ansvar för att förändra min situation, är så stor”.

FOTO: TT