Kristin Kaspersens relation till sitt okända syskon Tom

Kristin Kaspersen har ett starkt band till alla sina syskon.
Nu visar hon upp en bild på sin okända bonusbror.


Kristin Kaspersen, 50, kommer från en stor familj. Hon har fyra syskon, som är utspridda lite överallt. Storasyster Monica Svensson, 65, i Järvsö, Malin Berghagen, 54, som pendlar mellan Spanien och Sverige och så bröderna Kristoffer och Joakim som bor i Norge.

– Trots att vi är utspridda så står vi varandra nära. Monica var 15 år då jag föddes och flyttade hemifrån när jag var liten, så det är Malin jag har vuxit upp och haft syskonbråk och syskonkärlek med som barn, har hon tidigare berättat i en intervju med Expressen.

Kristin är dotter till Barbro ”Lill-Babs” Svensson och tidigare landslagsmålvakten i fotboll, Kjell Kaspersen, 81.

Lill-Babs och Kjell hade varit gifta i fyra år, 1969 till 1973, när de valde att gå skilda vägar. Kristin var då fyra år gammal.

På 80-talet träffade Lill-Babs Forex-grundaren Rolf Friberg. Familjen växte därmed eftersom Rolf hade barnen Tom och Beth från ett tidigare förhållande.

Paret höll ihop i sex år, men trots att kärleken tog slut kom de alltid att stå varandra nära. När Lill-Babs gick bort 2018 berättade Rolf för Aftonbladet om den nära relationen.

– Vi fick sex lyckliga år. Varje dag man fick tillbringa tillsammans med henne var en glädje, sa Rolf Friberg som beskrev de två som själsfränder.

Han berättade även att Malin Berghagen och Kristin Kaspersen var de som gav honom beskedet om Lill-Babs död.

Starka relationen till Tom efter föräldrarnas död

I maj förra året gick Rolf Friberg efter en tids sjukdom. Han blev 82 år gammal. Trots att det gått flera år sedan Lill-Babs och Rolfs uppbrott så har deras barn fortsatt hålla kontakten och även umgåtts privat.

Kristin Kasperen har tidigare publicerat bilder i sociala bilder där hon syns hänga med Tom Friberg, 52. Sommaren efter sin mammas bortgång tillbringade hon bland annat tid med Tom på hans ställe i Stockholms skärgård.  Och nyligen var det dags igen.

På sin instastory fick hennes följare ta del av en bild på Tom där han syns spela dragspel.

”Bästa Tom! Min bonusbrorsa när jag var runt 14-15 års ålder. Fortfarande min bror”, skriver Kristin till bilden följt av ett hjärta.

Tom Friberg

Kristin Kaspersens bonusbror Tom Friberg

Att familjen betyder allt för Kristin Kaspersen är ingen hemlighet. I sommar har hon även besökt Gotland. Och anledningen hade delvis med hennes mamma att göra. På sin Instagram publicerade hon en bild där hon syns sitta utanför villan Grå gåsen i Burgsvik. I samma hus spelades den första säsongen av Så mycket bättre in för tio år sedan, då Lill-Babs var en av de medverkande artisterna.

FOTO: TT, Instagram