LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kristin Kaspersens oväntade ord till Penny inför Let's dance

24 apr, 2020 
Penny Parnevik och Kristin Kaspersen
Peg Parnevik ser fram emot att se sin lillasyster dansa loss i kvällens Let's dance.
Förutom att Penny har tränat så hårt att hon överansträngt foten har hon dessutom fått goda råd från Let's dance-vinnaren Kristin Kaspersen.
– Precis när, eller innan, Penny skulle tacka ja, så hörde Kristin av sig, berättar storasystern Peg för Hänt.
Annons
Intervju med penny Parnevik i Let's danceBrand logo
Intervju med penny Parnevik i Let's dance

Jesper Parnevik, Mia Parnevik och Peg Parnevik har alla tackat nej till att medverka i TV4:s Let’s dance. Men någon som kände sig manad till att ta sig an danstävlingen var Peg Parnevik som i årets säsong dansar tillsammans med Jacob Persson. När Hänt träffade Penny i samband med programmets pressträff berättade hon om lyckan över att få snöra på sig dansskorna.

– Jag har velat det i många år, sa Penny då.

Nu är det dags för deltagarna att dansa sin tredje dans och förväntningarna är höga. Under fredagseftermiddagen visade det sig att Penny hade överansträngt sin fot men det är inte något som låter henne stoppas från kvällens tävling.

Peg Parneviks ord inför kvällen

Nu har även storasyster Peg Parnevik landat på svensk mark och under fredagen släppte hon sin nya singel Not Gonna Be There. När Hänt når Peg berättar hon att planen för fredagskvällen är att titta på sin lillasysterns dansframträdande ihop med pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht hemifrån soffan.

Annons

– Det känns så skönt att få vara här och se henne tävla, säger Peg till Hänt.

Peg hoppas att Penny blir kvar åtminstone en vecka till då hon och hennes blivande svåger Douglas Murray har planerat att ha Let’s dance-kvällar ihop.

– Om hon går vidare så ska vi alla ha pizza-kväll hos dem, säger Peg.

Peg Parnevik om Kristin Kaspersen

Peg och Filip har varit tillsammans sedan 2016 men har känt varandra genom hela livet. Detta eftersom att deras familjer är vänner.

Filips mamma Kristin Kaspersen har precis som Penny medverkat i TV4-programmet. Det var i förra säsongen som Kristin, tillsammans med Calle Sterner, kammade hem förstaplatsen i Let’s dance. Det var efter många timmar i replokalen och ett antal skador senare som Kristin stod med glasskon i sin hand i våras. Insatsen i programmet är något som Peg Parnevik tycker är imponerande.

– Hon visade ju verkligen i Let’s dance att hon kör ju. Hon var ju så jävla grym, säger hon.

Annons

Plötsliga samtalet från Kristin

Peg berättar även att hennes pojkväns mamma har varit i kontakt med Penny och delat med sig av sina bästa råd.

– Hon har gett Penny massor av råd faktiskt, säger Peg och fortsätter:

– Precis när eller innan Penny skulle tacka ja, så hörde Kristin av sig och sa att det kommer gå skitbra. Man måste bara lita på sig, träna och så bara släppa på nervositeten och bara köra på. För annars hamnar man så mycket i sitt huvud. 

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

Annons