Kristin Kaspersens ord om nya relationen till sönerna

Kristin Kaspersens känslosamma ord om relationen till sönerna

Kristin Kaspersen har två söner, Filip Lamprecht och Leon Fahlén – och det är inte lång tid kvar innan de båda är vuxna.
Nu skriver Kristin känslosamt om den nya relationen till sönerna.

Kristin Kaspersen, 50, har levt ett liv i rampljuset som dotter åt en av Sveriges mest folkkära artister, Barbro ”Lill-Babs” Svensson. Förra året golvade hon tittarna när vi såg henne tävla i TV4:s i Let’s dance tillsammans med danspartnerna Calle Sterner – och slutligen såg vi även henne kamma hem vinsten.

Efter det har hon hängt ihop en hel del med Calle Sterner. Dansparet blev efter programmet nära vänner.

Och så sent som förra veckan såg vi dem, tillsammans med flera andra från förra årets säsong av Let’s dance, tävla i Vasaloppet! På både Calles och Kristins sociala medier har vi kunnat följa deras väg i resan mot Vasaloppet. Det har varit en hel del träning och hårt arbete, och syftet med det hela var i slutändan att gänget skulle samla in pengar till välgörenhet.

Och nog blev det bra tillslut! Efter loppet berättade Kristin:

Trötta men sjuuukt glada!!! We did it!!! Jag kommer så snart jag vet [email protected] mycket pengar som kommit in i vår insamling”, skrev Kristin Kaspersen i ett inlägg på Instagram.

Orden till sönerna Filip och Leon

Men bortom tävlingar och hårt arbete finns en stor kärlek till familjen. Kristin har två söner, Filip Lamprecht och Leon Fahlén, och hon är inte dålig på att hylla sin söner. I februari fyllde Leon 16 år, och dagen till ära passade hon på att ge honom lite extra kärlek.

Du är en av de mest omtänksamma, snällaste, klokaste, ärligaste och roligaste människor jag vet. Jag är så galet stolt över dig, för det allt du gör men framförallt för den du är”, skrev hon då.

I ett nytt inlägg hyllar hon nu båda sönerna och skriver kärleksfullt om dem båda. Det går inte att missa att Kristin är en mycket stolt mamma.

De här två! Tänk att just jag fick bli mamma till två söner så fina som de här två. Att vara mamma är det finaste, viktigaste, sårbaraste och roligaste som finns. Här var de inte så stora. Idag är de det. Men oavsett liten som stor så är de mina söner och jag deras mamma. Det är lycka det! Så galet stolt över er”, skriver hon nu om Leon och Filip samtidigt som hon delar en bild av sig själv och sönerna från när de var yngre.

FOTO: TT