Kristin Kaspersens relationsbesked – efter följarnas frågor

Kristin Kaspersens nya relationsbesked – efter förljarnas frågor: ”Jag är inte ensam”

Kristin Kaspersen berättar om relationerna i sitt liv – och om ensamheten.
I ett långt inlägg på Instagram ger hon svar på frågan: ”Vill du leva själv?”
”Vi som lever själva, där testas vi i att vara själva på riktigt”, skriver tv-profilen.

Förra året var ett bra år för Kristin Kaspersen, 50. Under våren svängde hon sina lurviga i TV4:s Let’s dance.  Tillsammans med danspartnern Calle Sterner tog hon slutligen hem förstapriset.

På köpet fick Kristin en vän för livet. Hon och Calle blev nära vänner under Let’s dance och efter programmet har de fortsatt att umgås privat.

Kristin Kaspersen har berättat hur värdefull deras relation är för henne.

– Han har inte bara lärt mig att dansa utan lockat fram det som finns inuti mig, har hon tidigare sagt.

Kristin Kaspersen är idag singel. Hon var tidigare gift med Hans Fahlén som hon har sonen Leon Fahlén, 16, med. Tillsammans med exet Martin Lamprecht, 23, har hon också sonen Filip Lamprecht, 23.

Har sönerna i sitt liv

Nu berättar Kristin Kaspersen om sin relationsstatus i ett lång inlägg på Instagram.

Hon ger också svar på en fråga som hon får då och då: ”Vill du leva själv?”

Jag brukar svara- Jag vill leva! Om jag lever själv eller med någon så är, för mig, det viktigaste att jag lever det liv jag mår bra av och med dom människor jag trivs med runt om mig”, skriver Kristin Kaspersen.

Hon fortsätter:

”Vi är i en tid där vi testas på många sätt. Vi som lever själva, där testas vi i att vara själva på riktigt. Och jag tror, eller har fått mig berättats av flera vänner, att de som lever i en relation, ja, där testat relationen också.”

TV-profilen berättar i sitt inlägg att hon under den här tiden har känt sig ensam ibland – något som hon annars inte gör.

För jag är inte ensam. Jag har mina söner, min familj och vänner. Och nej, jag tänker inte leva resten av livet själv. Men jag är glad att jag lever. Och jag är glad jag lever det liv jag vill leva, med eller utan någon”, skriver hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram